пʼятниця, 24 грудня 2010 07:15

21 грудня міг народитися майбутній президент

Автор: фото: REUTERS/Hyungwon Kang
  Повне місячне затемнення проходить п’ять фаз
Повне місячне затемнення проходить п’ять фаз

Минулого вівторка з 9.40 до 10.53 за київським часом відбувалося повне місячне затемнення. Воно збіглося в часі із зимовим сонцестоянням — найкоротшим днем року.

— Такого збігу на Землі не бачили 456 років, — каже київський астроном Олександр Новіцький, 53 роки. — Востаннє це було 1554-го, за часів царя Івана Грозного. Сонце, Земля і Місяць стали в ряд. Земля заблокувала проміння Сонця, затінюючи Місяць. В Україні був ранок, тому затемнення важко було помітити. Півтори години ми дивилися в біноклі й телескопи, але через похмуру погоду нічого не побачили.

Біоенергетики кажуть, що тиждень до і після затемнення виявляться найконфліктнішими в році.

— У цей час обставини сильніші за людину, — пояснює столичний біоенергетик 44-річний Мирослав Олійник. — Суди прийматимуть неправильні рішення. З'явиться кілька нових імен у політиці, але через рік-два про них забудуть. Зате в такі моменти найлегше здобувати владу.

15 грудня Генпрокуратура висунула звинувачення екс-прем'єру Юлії Тимошенко за використання коштів, одержаних Україною в рамках Кіотського протоколу, для виплати пенсій. 17 грудня у Верховній Раді "регіонали" побилися з "бютівцями". Шестеро членів БЮТу після цього потрапили до лікарні. 21 грудня подав у відставку глава Національного банку Володимир Стельмах. Цього ж дня президент призначив Іллю Ємця міністром охорони здоров'я. Також звільнив голову Львівської облдержадміністрації Василя Горбаля, якого замінив Михайло Цимбалюк. Тернопільщину очолив Валентин Хоптян.

Астрологи радять у цей час не вдаватися до кадрових змін.

— Новопризначені недовго протримаються на посту, їхня діяльність призведе до збитків. Вони невдало завершать кар'єру. Не варто також підписувати фінансові документи, оформляти доручення.

Наступного року буде два повних місячних затемнення — 15 червня та 10 грудня.

— Влітку Україна переживе переформатування однієї з гілок влади. Свої позиції може втратити національна валюта. Люди страждатимуть від харчових отруєнь та невідомих інфекцій, — каже Мирослав Олійник.

21 грудня в Україні з'явилося на світ 982 немовлят.

— Багатьом жінкам, які цього дня мали народити, було важко розродитися, — каже столичний астролог Єлизавета Сорокіна, 34 роки. — Їхні діти почуватимуться кволими, заручниками обставин. Проте влада йтиме їм до рук. У дні затемнень народжувалися наступники престолів та полководці. 21 грудня міг з'явитися на світ майбутній президент України. Проте в нього будуть проблеми зі здоров'ям і з грошима.

Заміжжя та гучні сімейні святкування бажано відкласти до 28 грудня. Від сексу цього тижня краще утриматися.

Зараз ви читаєте новину «21 грудня міг народитися майбутній президент». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі