пʼятниця, 02 серпня 2019 05:05

20-річний нацгвардієць застрелився у суді

31 липня в Одеській міській лікарні №10 помер 20-річний конвоїр Національної гвардії України. Вранці 29 липня у Київському районному суді Одеси він вистрелив собі в голову.

Того дня конвоював підсудного. Мав табельну зброю — пістолет Макарова. Відійшов у кімнату для варти, де пустив собі кулю в підборіддя.

— Чому зробив постріл — поки що не відомо. Свідків події немає, — каже Володимир Бєлов із Південного оперативно-територіального об'єднання Нацгвардії. — День перед загибеллю у бійця був вихідний. Із ним спілкувався психолог — зауважень і відхилень не мав. Що спровокувало його на такі дії — покаже службове розслідування.

За неофіційною інформа­цією, солдат залишив передсмертну записку. У військовій частині цю інформацію не підтверджують і не спростовують.

Боєць родом із ­Тернополя, на строкову службу пішов у травні. Витрати на поховання хлопця взяла на себе військова частина.

Зараз ви читаєте новину «20-річний нацгвардієць застрелився у суді». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі