четвер, 08 листопада 2007 07:08

20 тонн фруктів розсипалися на дорозі

На 41-му кілометрі траси Сімферополь–Ялта у вівторок перевернулася вантажівка з екзотичними фруктами. На дорогу висипалося майже 20 т гранатів та хурми.

— Аварія сталася зранку в Алуштинському районі неподалік селища Ізобільне, — кажуть в Ялтинському відділі ДАІ. — Дорога з Сімферополя до Ялти простягається через гірську місцевість. На ній водій навантаженої фури не впорався з керуванням, бо їхав зі швидкістю 100 кілометрів на годину. Машина вилетіла в спеціальний уловлювальний тупик.

Причіп відірвався від тягача й перекинувся. Дорогою розколовся навпіл. З нього почали випадати ящики з фруктами.

Рятувальники МНС облили авто водою, щоб не вибухнуло. Тоді витягли 49-річного водія Олега Мазура. Він отримав струс мозку, кілька переломів та рвані рани підборіддя. "Швидка" відвезла його до Алуштинського шпиталю.

Удень, коли даїшники з"ясовували подробиці ДТП, ніхто не звертав уваги на розкидані гранати та хурму. Водії зупинялися, брали кілька фруктів та їхали далі. Згодом їх позбирали представники фірми перевізника й відвезли в Ялту на іншій машині.

19 липня 2007 року на цьому самому місці перевернувся автобус із туристами. Тоді загинуло шість осіб. Раніше тут перекинулася фура з картоплею, водій якої загинув.

Зараз ви читаєте новину «20 тонн фруктів розсипалися на дорозі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі