пʼятниця, 03 грудня 2010 06:30

150 гривень за пару з рота

 

У середу пізно ввечері моя знайома скидає СМС. Олена керує проектами у піар-агентстві і зазвичай телефонує. А тут — СМС: "Їдемо в Івано-Франківськ поїздом, у вагоні не топлять і не планують топити, начальник поїзда каже, що нічого не може зробити. Пара з рота йде. За що я заплатила 150 гривень за купе?".

По телебаченню саме показували звіт про засідання Верховної Ради. Депутати вирішили працювати без перерви і швидше розійтися, бо в сесійній залі холодно. "У Києві теж холодно, 200 тисяч громадян теж мерзнуть. Чим відрізняються народні депутати?" — прибіднювався перед журналістами "регіонал" Володимир Макеєнко.

Коли руки мерзнуть — то нічим не відрізняються. Але депутати своїми законами і кодексами кажуть нам платити за все і всюди й не особливо заморочуються, звідки люди мають ті гроші взяти. А самі заборгували за теплопостачання Верховної Ради близько мільйона гривень. Настільки бідні, що не спроможні заплатити за себе навіть із нашої кишені.

На депутатське оздоровлення ми щороку віддаємо понад 17 млн грн. На кожного обранця припадає по 38 тис. Приблизно стільки моя знайома Олена отримує зарплати. Тільки — за рік.

Зараз ви читаєте новину «150 гривень за пару з рота». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі