понеділок, 02 квітня 2007 17:43

13 людей постраждали від вибуху в кафе у Ялті

На території овочевого ринку Ялти розташоване кафе "Динамо". До нього прибудований парфумерний магазин "Наталі", овочевий та кондитерський склади. Надвечір 1 квітня в "Динамо" прогримів вибух. Одразу загорілися всі три приміщення.

— За попередніми даними, вибухнув газовий балон, — кажуть у прес-службі МНС Криму. — Постраждало 13 людей — по 5 азербайджанців та українців і троє турків. Усіх доправили до Лівадійської лікарні.

Найбільше потерпіла 50-річна Маргарита. Вона в реанімації. Окрім неї, там перебуває ще двоє чоловіків — азербайджанець та турок. Їхній стан стабілізувався. Загрози життю решті госпіталізованих теж немає.

— У жінки тяжкі опіки, вона може померти. Робимо все можливе, — каже головний лікар Євген Афанасьєв, 62 роки.

Пожежники ліквідували пожежу за 38 хвилин.

3 лютого цього року схожий випадок стався в ресторані швидкого харчування "Суп-хауз", що в центрі Луганська. На кухні бістро вибухнув газ і почалася пожежа. Одразу загинуло 2 працівниці закладу. Згодом померли ще 3 жінки. Опіки отримало 7 людей.

За два тижні після вибуху кафе закрили, а територію передали в комунальну власність. Вину за вибух хочуть покласти на працівників — адміністратора й чоловіка загиблої кухарки. Напередодні він заправляв балони газом.

Зараз ви читаєте новину «13 людей постраждали від вибуху в кафе у Ялті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі