вівторок, 06 квітня 2021 11:41

"Тіла були знайдені посеред пустелі". У світовій столиці вбивств гинуть близько 15 осіб щодня
3

Ведучий Антон Зайцев під час подорожі Мексикою вирішив подивитися на чудо світу - пустелю Чіуауа. Вона розташована в місті Сьюдад-Хуарес, яке вважається світовою столицею вбивств.

Зайцев розповів, що в бійках гинуть приблизно 15 осіб щодня у Сьюдад-Хуарес
Фото: надане пресслужбою "Нового каналу"
Зайцев розповів, що в бійках гинуть приблизно 15 осіб щодня у Сьюдад-Хуарес
Зайцев розповів, що в бійках гинуть приблизно 15 осіб щодня у Сьюдад-Хуарес

2009 року Сьюдад-Хуарес став найбільш криміногенним містом світу. За рік майже 3 тис. людей померли у місті від насильницької смерті. Ведучий тревел-шоу "Орел та Решка. Чудеса світу", яке показує "Новий канал", розповів, що в бійках тут гинуть приблизно 15 осіб щодня.

"Ще кажуть, що саме через це місто в США потрапляє найбільше наркотиків", - додав Зайцев.

Ведучий розказав про вбивства жінок у Сьюдад-Хуарес, за які досі засуджені одиниці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Саніна та Alekseev показали незвичайні традиційні страви Колумбії

"У 1990-х роках у Сьюдад-Хуарес було вбито приблизно 400 жінок. Слідство довело, що перед зникненням всі вони сідали в автобус - влада затримала кілька водіїв автобусів, але провину визнав лише один. Тіла деяких жертв були знайдені просто посеред пустелі. Всі вони працювали на американо-мексиканських підприємствах уздовж кордону. За однією з версій, ці масові вбивства - розплата безробітних чоловіків, незадоволених тим, що жінки нібито відбирають у них роботу", - зазначив він.

Зіркова пара Володимир Дантес і Надя Дорофєєва знялися в одному з випусків тревел-шоу. Вони стали ведучими "Орла та Решки. 10 років", і відправилися на зйомки до Йорданії. Співачка вперше взяла участь у зйомках такого шоу. Вона зазначила, що вважала роботу в тревелі набагато легшою.

Зараз ви читаєте новину «"Тіла були знайдені посеред пустелі". У світовій столиці вбивств гинуть близько 15 осіб щодня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі