пʼятниця, 14 травня 2021 16:12

"Такі чарівно безглузді" - ведучий тревелу всиновив птаху за $145

Ведучий тревел-шоу Антон Зайцев побував на островах Кабо-Верде. Під час зйомок він познайомився з активістами, які намагаються зберегти вид рідкісних птахів - фаетонів. Це білі пташки середнього розміру, які живуть біля морів та океанів. На острові Сал вони гніздяться на скелястих кручах. Тривалий час мисливці полювали за ними заради хвостових пір'їн, які продавали для прикрас.

Автор: надане пресслужбою "Нового каналу"
  Ведучий усиновив фаетона
Ведучий усиновив фаетона

"Ці птахи виглядають, як плід любові голуба і чайки. Такі чарівно безглузді", - зауважив ведучий тревелу "Орел та Решка. Чудеса світу", що показує "Новий канал".

Орнітологи чіпують птахів і відстежують, куди вони літають і чи здорові. У фаетонів беруть аналіз крові: якщо в результаті знайдуть токсини, то це означає, що хворіє не лише фаетон, а вся екосистема острова. Для того, щоб фінансово підтримати активістів, Зайцев усиновив фаетона за $145. Кожен охочий може отримати таку послугу.

Автор: надане пресслужбою "Нового каналу"
  Ведучий усиновив фаетона
Ведучий усиновив фаетона

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Тіла були знайдені посеред пустелі". У світовій столиці вбивств гинуть близько 15 осіб щодня

"Вас будуть інформувати про стан пташки, а ще дають можливість вибрати їй ім'я. Скуйовджене оперення, червоний дзьоб. Це ж Вася (співведуча Зайцева Василіса Хвостова, - Gazeta.ua). Приємно бути батьком екзотичної птиці. Приїду додому - ще голуба всиновлю", - додав ведучий.

Ведуча тревел-шоу Василіса Хвостова побувала в Сальвадорі, де відвідала індіанців піпілі. Вони шанують традиції предків і досі проводять стародавні ритуали.

Зараз ви читаєте новину «"Такі чарівно безглузді" - ведучий тревелу всиновив птаху за $145». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі