середа, 07 квітня 2021 10:26

П'є пиво і розважає туристів: ведуча познайомилася з мером-козлом
3

Ведуча тревел-шоу Василіса Хвостова розповіла, як козел став мером техаського міста Лахітас. Його звати Клей Генрі. У гості до мера треба брати частування, що і зробила Хвостова.

"Одного разу в місцевому барі один приїжджий заявив, що стане мером. У відповідь почув, що якщо всякі немісцеві козли можуть претендувати на позицію мера, то і місцевий козел теж зможе. Адже він теж п'є пиво. У результаті на найближчих виборах цей козел і переміг. З тих пір в Лахітас у мери міста вибирають тільки козлів. Головний обов'язок місцевого мера - розважати туристів, розпиваючи свій улюблений напій. Тобто, пиво", - розповіла ведуча тревел-шоу "Орел та Решка. Чудеса світу" на "Новому каналі".

Мером американського міста обрали козла
Фото: надане пресслужбою "Нового каналу"
Мером американського міста обрали козла
Мером американського міста обрали козла

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Побували в Йорданії: Дантес і Дорофєєва стали ведучими тревел-шоу

Спочатку мером Лахітаса став козел Клей Генрі-старший. 1992-го його вбив син у бійці за самку. Пост мера посів Клей Генрі-молодший. Потім - Клей Генрі Третій, якого місцевий кастрував через те, що козел випив його пиво.

Ведучий Антон Зайцев під час подорожі Мексикою вирішив подивитися на чудо світу - пустелю Чіуауа. Вона розташована в місті Сьюдад-Хуарес, яке вважається світовою столицею вбивств. 2009 року Сьюдад-Хуарес став найбільш криміногенним містом світу. За рік майже 3 тис. людей померли у місті від насильницької смерті.

Зараз ви читаєте новину «П'є пиво і розважає туристів: ведуча познайомилася з мером-козлом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі