понеділок, 02 вересня 2013 14:26

Після важкого дня індуси люблять влаштовувати гучні гулянки
7

Фото: Фото родини Решаків

Кияни Михайло та Марина Решаки у двотижневу відпустку поїхали на Гоа. Gazeta.ua розповіли, що в Індії більшу повагу виявляють до чоловіка.

На Гоа добре їхати тим, хто хоче заощадити. Тур на двох коштує 2 тисячі доларів. Сюди входить проживання в добротному чотиризірковому готелі із сніданками. Але без обідів та вечерь. Це і невигідно брати, бо поїсти в місцевих ресторанах буде набагато дешевшим. Обід, суп, риба з гарніром і фрешем, коштує 7-10 доларів. Така ж вечеря, але без супу зате із вином — 15 на одного. Але порція така велика, що вистачить на двох.

Вищим у сім'ї індуси вважають чоловіка. Це помітно не лише з того, що індуски не працюють, а й відношенням до європейців. Наприклад, меню в ресторані спершу дають чоловіку. Так само якісь непорозуміння в першу чергу теж вирішують із чоловіком. В нас був випадок в готелі, хотіли переселитися в інший номер, бо страшенно гуділи кондиціонери. Я пішла на рецепшин розбиратися, але мене там не дуже хотіли слухати. А от коли там з'явився мій чоловік — все вирішилось за 15 хв.

Індуси люблять погуляти. От вдень працюють, а ввечері влаштовують гучні гулянки. Якщо день народження припадає на середу — це не проблема, святкують в середу. Чоловіки люблять гуляти самі по собі, без жінок. Танцюють на всю і п'ють багато пива. Таксі в штаті дуже дешеве. На місцевому тук-тук в місто і назад звозять за 4 долари. Якщо треба таксист може чекати дві-три години. Але відстань більшу за 20 км тук-тук не їде.

Українців вони плутають із росіянами. Кажуть, що в нас досить схожа між собою мова. Про Україну, як окрему країну, чули одиниці. Всі думають, що Київ знаходиться десь в Москві. Російської мови не розуміють.Зате добре володіють англійською. Навіть старше населення пояснить, що хоче від тебе. Правда, через акцент доводиться перепитувати кілька разів. Особливо, якщо справа із цифрами. То ми потім просили їх всі цифри писати на листку.

Індуси — досить гостинні. До європейців не лізуть, як в Єгипті чи Туреччині. Якщо відмовити їм у фотографуванні — вибачаться і більше не підходитимуть.

Зараз ви читаєте новину «Після важкого дня індуси люблять влаштовувати гучні гулянки ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі