вівторок, 16 лютого 2021 11:09

"Надають секс-послуги, щоб жити в Європі". Ведучий тревелу познайомився з масаями
5

Ведучий Максим Узол з тревел-проєкту "У кого більше" розповів цікаві факти про плем'я масаї в Занзібарі.

"Влаштувався працювати охоронцем в один із місцевих готелів. На цій посаді зазвичай працюють представники місцевого плем'я масаї. Вони високі, сильні, витривалі і, головне, мають право носити зброю. Зброєю їм слугують палиці та кийки. Це вважається нормальним. Масаї ходять замотані в якісь червоно-чорні халати, як покривала. А ще люблять носити різні яскраві прикраси, браслети", - розповів ведучий шоу, яке показує "Новий канал".

Традиційним взуттям представників плем'я є сандалі з мотоциклетних шин.

Ведучий показав, як живуть масаї
Фото: надане пресслужбою "Нового каналу"
Ведучий показав, як живуть масаї
Ведучий показав, як живуть масаї
Ведучий показав, як живуть масаї
Ведучий показав, як живуть масаї

"Вони просто відрізають частину під розмір своєї ноги, прикріпляють туди ремінці, щоб все трималося на нозі, і так ходять. Одразу скажу, що це дуже незручно, бо нога за день приймає напівкруглу форму шини, з'являються мозолі і неприємні відчуття. В мене наслідки від носіння цього взуття були протягом кількох місяців. Але масаям зручно. А ще вигідно тим, що такі "черевики" допомагають їм танцювати ритуальні танці, бо сприяють високим стрибкам. У них є закон – хто вище стрибає, той кращий наречений", - поділився Узол.

Також ведучий розповів про пікантний звичай масаїв.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Блогери знайшли дерев'яний будинок, який збудували без жодного цвяху

"Там розвинений секс-туризм. Приїжджають європейки 50-60 років, беруть собі в компанію масая і розважаються з ним вдень та вночі. З усіма інтимними деталями. Один масай мені розповів, що ціна послуги стартує від $40 на добу. Чоловіки зізналися, що кожен з них мріє, аби якась заможна європейка забрала їх у свою країну. У Занзібарі немає перспектив, а вони хочуть жити добре. Тож щойно вони бачать вільну жінку, особливо люблять німкень, то підходять, аби продати їй браслет, а далі вже виводять розмову на потрібну їм тему", - зазначив Узол.

Ведучий Максим Узол розповів, як проходив митний контроль в аеропорті Коста-Рики. Він згадав, що його змусили викинути екзотичні фрукти через певні правила. Чоловік зазначив, що це трапилося під час відрядження, яке тривало понад місяць.

Зараз ви читаєте новину «"Надають секс-послуги, щоб жити в Європі". Ведучий тревелу познайомився з масаями». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі