понеділок, 18 січня 2021 13:40

"Місце сили" і незвичайний ресторан. У тревел-шоу показали цікаві місця в зимовому Казахстані
5

Показали цікаві місця в Казахстані
Фото: надане пресслужбою "Нового каналу"
Показали цікаві місця в Казахстані
Показали цікаві місця в Казахстані
Показали цікаві місця в Казахстані
Показали цікаві місця в Казахстані

Команда тревел-шоу "Орел та Решка. Дівчата" побувала на гірськолижному курорті в Алмати. Ведуча Анастасія Івлєєва відпочила на курорті Oi-Qaragai ("Лісова казка").

Вона розповіла про 3 найцікавіших місця, які має відвідати турист. Першим ведуча показала юрту-ресторан, яка вважається найбільшою у світі. Діаметр юрти становить майже 20 м. Її записали до Книги Рекордів Гіннеса в 2015 році. Прозорий купол юрти символізує небосхил. Численні стрічки, які підвісили під стелею, для казахів символізують зірки та Чумацький шлях. Також місцеві вірять, що гірлянди відганяють від будинків злих духів.

Наступним стало "Місце Сили", як розповіли у тревелі, що показує "Новий канал".

"Тут надзвичайно потужний енергетичний потік, який здатен виконати будь-яке бажання. Особливої назви в цієї статуї-піраміди немає, написано просто "Місце Сили". Щоб бажання здійснилося, потрібно стати і прислухатися до себе. Кажуть, що саме тут енергетичний стовп піднімається з земних надр до неба. Тож слід сфокусуватись на собі, подумати про найзаповітніше бажання, торкнутись піраміди, не забути кинути монетку на удачу – і магія почне діяти", - розповіла Івлєєва.

Третьою пам'яткою є гори.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Тайка шукала товариша по пляшці". Ведуча тревелу виконувала обов'язки "дринкбаді"

"Тут є 18 трас для катання. Їхня загальна довжина – 20 км. Тож не можу поїхати звідси і не покататись. Вперше за мою історію в "Орел та Решка" стану на лижі та з'їду з гори", - зазначила ведуча.

Команда тревелу вирушила до озера Вікторія, яке знаходиться в центрі Африки. Ведучий Антон Зайцев вирішив розважитися екстремально, тому взяв участь у рафтингу (швидкісний сплав гірською річкою через пороги на надувному човні, плоті або на тюбі - Gazeta.ua). За таку розвагу він заплатив $160.

Зараз ви читаєте новину «"Місце сили" і незвичайний ресторан. У тревел-шоу показали цікаві місця в зимовому Казахстані». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі