вівторок, 16 березня 2021 12:31

"Мій роботодавець робив це руками". Ведуча ловила тарантулів у Камбоджі
6

Ведуча Анастасія Кошман під час зйомок реаліті "У кого більше" в Камбоджі ловила тарантулів. Вона зазначила, що її найбільшою фобією є павуки.

"Робота, за яку домовилася Аня Олицька (співведуча Кошман. - Gazeta.ua), була схожа на покарання. На третій день зйомок мусила ловити цих тарантулів. В мене сталась дуже серйозна істерика", - поділилася вона.

Павуки живуть у норах землі. Для того, щоб вони вилізли, всередину заливають один корок бензину - під його дією вони стають безпомічні. Після цього повільно вилазять на поверхню, де їх можна зловити в пакет.

Ведуча ловила тарантулів у Камбоджі
Фото: надане пресслужбою "Нового каналу"
Ведуча ловила тарантулів у Камбоджі
Ведуча ловила тарантулів у Камбоджі
Ведуча ловила тарантулів у Камбоджі
Ведуча ловила тарантулів у Камбоджі

"Мій роботодавець робив це руками. Я дуже довго вагалась. Хотіла навіть припинити зйомку та визнати свій програш. Але потім придумала, що можна ловити цих павуків не руками, а палицями", - розповіла ведуча реаліті, яке показує "Новий канал".

Кошман програла в цьому випуску. А покаранням було з'їсти тарантула.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Спіймала в багнюці й поцілувала". Ведуча голіруч ловила сома в Індонезії

"Їдять їх, напевно, як і всіх комах: відривають лапки та споживають основний кусок м'яса – тільце. Це було складно, але я змогла", - додала вона.

У ведучої тревел-проєкту Анастасії Кошман ледь не вкрали гроші та документи під час зйомок у В'єтнамі. Жінка зауважила, що їх попереджали за такі екстремальні ситуації.

Зараз ви читаєте новину «"Мій роботодавець робив це руками". Ведуча ловила тарантулів у Камбоджі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі