четвер, 29 серпня 2019 21:25

Крабсбургер, десяток котів і техніки сквірту: 5 незвичайних місць Одеси
5

Оксамитовий сезон вже біля берегів перлини Чорноморського узбережжя. Одеса готова до змін. Замість гарячого піску і свіжого бризу, восени пропонує цілий світ кафе, барів, ресторанів на будь-який смак і гаманець.

Gazeta.ua підготувала добірку найбільш незвичайних місць Одеси, які гріх не відвідати.

БДСМ-бар IZNANKA

Адреса: Грецька, 30

Арт-бар з БДСМ атрибутикою чекає в гості не всіх. Виключно осіб старше 18-ти. Офіціантка може вас відшмагати, якщо потрібно. На тематичних майстер-класах розкажуть про премудрості оргазму і секрети сквірту. Навчать техніці шібарі і пригостять крейзі-меню. Приготуйте віск, батоги, латекс, шкіру і мотузки, ніч обіцяє бути спекотною.

Автор: Інфопорт
  БДСМ-бар IZNANKA
БДСМ-бар IZNANKA

Гік-кафе GEEK

Адреса: Ольгіївська, 14

Відпочивати на величезних кольорових подушках в компанії друзів і грати в Playstation. Що може бути краще? Кафе припаде до душі всім справжнім айтішникам, тру-гікам і студентам. На стінах панно з сюжетів улюблених ігор, серіалів і фільмів. Десятки вільних розеток для ваших пристроїв. В меню справжній Крабсбургер від Губки Боба і улюблені піци черепашок Ніндзя, а також інша їжа з кіно і мультфільмів. І особлива фішка - спеціальний рецепт кальяну Milky Geek.

Автор: instagram.com/p/B0lMNyBodxb
  Гік-кафе GEEK
Гік-кафе GEEK

Котейня COFFEE AND СATS

Адреса: Олександрівський проспект, 3

У закладі живе 10 милих котиків, яких можна погладити і приголубити. А випити можна кави і інші зігріваючі напої. У кав'ярні знаходиться також величезна кількість м'яких іграшок, милих дрібничок і сувенирчиков. Варто відвідати заради атмосфери домашнього затишку і спілкування з тваринами.

Автор: myod.info
  Котейня COFFEE AND СATS
Котейня COFFEE AND СATS

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Родина юристів розповіла, як організувала туристичний проект

Кіноресторан RE'LUX

Адреса: проспект Небесної сотні, 2

Це кінозали, звідки можна замовити собі їжу прямо на сеанс. Всього їх три. Кожна обладнана кіносистемою і глядацькими місцями так, що б фільм було видно з будь-якої точки. Можна замовити стіл для невеликої компанії або приватний бокс для двох з налаштованим кріслами. Всі місця обладнані iPad з меню ресторану. Замовлення автоматично надходить на кухню, їх приносять офіціанти. Ще можуть дати подушки і пледи. В меню їжа, яку можна їсти руками: піца, роли, десерти.

Автор: infoport.live
  Кіноресторан RE’LUX
Кіноресторан RE’LUX

Вагон-ресторан "Трамвай №16"

Адреса: Фонтанська дорога, 41

Такі чеські трамваї колесили по Одесі в період з 1950-х по 1980-і роки. Возили пасажирів, вміщували зайців. Сьогодні в одному з них можна смачно пообідати. Салон трамвая-ресторану складається з двох з'єднаних вагонів. Один з них повністю переобладнано під кухню, барну стійку і вбиральню, а інший - сам заклад. Скрізь розвішані триколірні фіранки. На стінах - принти з зображенням одеських трамваїв і трамвайної кінноти. З вікна кафе можна споглядати колесять маршрути № 18 і 17. На вході раритетний механізм управління і кермо. На вибір одеська і європейська кухня. Одна з приємних деталей - подача чека в компостері.

Автор: od.vgorode.ua
  Вагон-ресторан "Трамвай №16"
Вагон-ресторан "Трамвай №16"

Туристичний потік в українські Карпати зростає. Із початку року кількість українських туристів на Закарпаття збільшилася на 10%, а іноземців — на 15−20%. Головна причина — стабілізація цін на курортах західної України вперше за кілька років.

Зараз ви читаєте новину «Крабсбургер, десяток котів і техніки сквірту: 5 незвичайних місць Одеси». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі