середа, 30 червня 2021 14:06

Дарують дітям авто, навіть якщо у них немає прав: Мішель Андраде розповіла про дріфт у Лівії
3

Під час зйомок тревел-шоу співачці Мішель Андраде показали, чим захоплюються мешканці Лівії. Вони обожнюють швидкість і спорткари.

З одним із гонщиків - власником спорткара Анджело - каталася артистка у випуску "Орла та Решки. Земляни" на "Новому каналі".

"Швидкість - наша пристрасть. Батько подарував мені спортивну тачку в 15 років. Якщо у ліванців є гроші, вони дарують дітям на дні народження машини, навіть якщо у тих ще прав немає", - поділився Анджело.

Мішель Андраде поділилася враженнями від дріфту в Лівії
Фото: надане пресслужбою "Нового каналу"
Мішель Андраде поділилася враженнями від дріфту в Лівії
Мішель Андраде поділилася враженнями від дріфту в Лівії

Ліванци виїжджають на гоночні треки та дріфтують (проходять повороти на максимальній швидкості із заносами - Gazeta.ua).

"Анджело привіз мене на гоночний трек "Монте-Верде". Це святе місце для ліванських чоловіків. Тільки тут вони можуть відвести душу та вичавити зі своїх сталевих коней максимальну швидкість", - зазначила Андраде.

Після дріфту ведучу посадили на багажник, сказали міцно триматися руками за спойлер і продовжили дріфтувати.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: З попкорном і без молока: Мішель Андраде скуштувала легендарну ефіопську каву

"Я дуже боюся швидкості, коли водій почав дуже швидко їхати і дріфтувати — це було так дико. А я була ще в сукні, з кучерями. Не знала, за що триматися, було дуже страшно. Але я довірилася водієві: він був дуже зосереджений, все контролював і знав, що робить. Повторювати не рекомендую", - додала артистка.

Під час зйомок тревелу артистка Мішель Андраде познайомилася з дубайцем, який тримає лева. У Дубаї тримати хижих кішок вдома - це частина культури предків. І така традиція тут законна. Співачка побувала в гостях у корінного дубайця Азіза. Він живе з левом Лео, якого подарувала королівська сім'я Дубая.

Зараз ви читаєте новину «Дарують дітям авто, навіть якщо у них немає прав: Мішель Андраде розповіла про дріфт у Лівії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі