неділя, 04 квітня 2021 15:33

"Бути відпустці чи ні вирішує Covid-19" - Греція продовжила обмеження на міжнародні рейси

"Бути відпустці чи ні вирішує Covid-19" - Греція продовжила обмеження на міжнародні рейси
Пасажири, які летять до Греції, повинні зробити ПЛР-тест за 72 години до прибуття. Фото: Hert Niks from Pexels

Уряд Греції продовжив обмеження на внутрішні рейси до 12 квітня, на міжнародні - до 19 квітня. Причиною даного рішення стало активне розповсюдження коронавірусної інфекції.

Про це 4 квітня повідомляє Reuters.

Пасажири, які летять до Греції, повинні зробити ПЛР-тест за 72 години до прибуття та пройти випадкове тестування на COVID-19. Громадяни всіх іноземних країн зобов'язані перебувати на карантині протягом тижня. Виключенням стали ізраїльські мандрівники. Після двосторонньої угоди про туризм між двома країнами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чим ризикують українці, купуючи дешеві тури за кордон

У Греції добовий приріст за 4 квітня коронавірусної інфекції - 3 229 нових випадків та 72 смерті. З моменту початку пандемії зареєстрували 273 459 випадків і 8 302 смерті від Covid-19.

Єврокомісія оновила правила відвідування Шенгенської зони за безвізовим режимом.Тепер це відбуватиметься за туристичною інформаційною системою авторизації.

Зараз ви читаєте новину «"Бути відпустці чи ні вирішує Covid-19" - Греція продовжила обмеження на міжнародні рейси». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі