субота, 03 квітня 2021 10:05

Як дешево відпочити за кордоном - перевірений спосіб

Як дешево відпочити за кордоном - перевірений спосіб
Розповіли, як зекономити на відпустці. Фото: pixabay.com

У кожній країні є високий сезон відпочинку, коли ціни на все значно більші, а є низький і дешевший. Знаючи, коли і в яку країну їхати, можна добряче зекономити.

"Я навіть маю кількох постійних клієнтів, яким телефоную і кажу, куди зараз варто їхати, аби було дешево. Навіть на незначну суму можна гарно відпочити і отримати купу емоцій", - розповіла Gazeta.ua власниця туристичної агенції Travel Salon Валентина Гембік.

За її словами, сезонність в першу чергу залежить від погоди та святкових днів.

"В Єгипет найкраще летіти в квітні, травні, вересні, жовтні і на новорічні свята. У цей час найкомфортніша погода. Найдешевше летіти в кінці січня, лютому та влітку. Але літом температура досягатиме +45°С. Хоча там сухо, спеку можна терпіти. В Туреччині найдорожче в липні, серпні і вересні. Ціна падає, коли стає холодно. В ОАЕ навпаки влітку найдешевше. Там неймовірна спека і вологість. На вулиці ефект сауни, навіть екран телефону запотіває. Ідеальний відпочинок в Еміратах весною та восени. Гарно і зимою, але може бути прохолодно. Але не всім потрібно сидіти днями в морі, окрім пляжів, у кожній країні можна знайти цікаве заняття".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Що відбувається з вашим багажем після паспортного контролю. Як вибити компенсацію за його втрату

Країни Європи, які не мають вихід до моря, універсальні і практично не мають сезонності. Дорожче буде хіба під час свят, наприклад, різдвяних.

Повне інтерв'ю про мандрівки із Валентиною Гембік уже доступне на Gazeta.ua. Вона розповіла, в яких країнах можна дешево відпочити, та які зміни в звичні нам подорожі внесла пандемія коронанавірусу.

Довгоочікувана відпустка – це період, коли можна відірватися на повну. Часто туристи можуть не звертати увагу на правила поведінки та етикету в суспільстві. Особливо під час перебування в готелі кожен турист бажає забрати що-небудь із собою. Але мало хто знає, що деякі речі справді можна залишити собі, але це не стосується всього.

Зараз ви читаєте новину «Як дешево відпочити за кордоном - перевірений спосіб». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі