вівторок, 15 травня 2018 06:06

7 чарівних місць, які варто відвідати у червні
7

Велика китайська стіна, провінція вин та гондоли виявилися родзинками 7 чарівних місць, де можна відпочити в червні.

Червень - місяць відпусток та родинних поседеньок. Місяць, коли родини збираються докупи та присвячують час одне одному. Коли всі прагнуть відпочити від метушні міста та вирватися на природу. Можна шукати тиші та спокою або навпаки галасу й розваг - у підбірці від Travel and Leisure можна знайшла активності на різні смаки.

Кауаї, Гаваї

Автор: American Travel Service
  Гавайський острів Кауаї популярне місце серед молодят
Гавайський острів Кауаї популярне місце серед молодят

Найстаріший з Хавайських островів. Популярне місце серед молодят та тих, хто лише збирається одружитися. У червні температура комфортна для перебування, а хвилі не настільки високі, як у інші місяці. Вдалий час для спокійних прогулянок на човні навколо острову.

Стокгольм, Швеція

Автор: Бюро путешествий
  Вулички старого Стокгольму зручні для орієнтування
Вулички старого Стокгольму зручні для орієнтування

Вулички Старого міста з великою кількістю кав'ярень, ресторанів та крамничок. Путівники обіцяють зручне й зрозуміле розташування вулиць, завдяки чому легко орієнтуватися у простор. Кожна станція метро є сучасним виставковим центром.

Гавана, Куба

Автор: turtella.ru
  На кубинській Гавані буде найменше туристів через сезон торнадо
На кубинській Гавані буде найменше туристів через сезон торнадо

Місце призначення 2015 року за думкою опитування журналу Travel&Leisure. Вимощені бруківкою вулички та запальна сальса, низькі ціни на проживання - Куба завжди радо відкриває гостям свої двері, говорять журналісти. У червні на Карибських островах починається сезон торнадо. Гавана - найменш сприйнятлива до нього. Але постійні дощі та урагани відлякують любителів тропічного сонця.

Бангкок, Таїланд

Автор: shutterstock.com
  У таїландському Бангкоку у червні мало туристів через мінливу погоду
У таїландському Бангкоку у червні мало туристів через мінливу погоду

Через це місто щороку проходять 45 млн.людей. Через непередбачувана погоду з червня по листопад на вулицях нема натовпів туристів. Знайомство з традиційною кухнею, вивчення аюрведичних техник та ароматерапії - ось чим може бути цікавий Бангкок у червні.

Пекін, Китай

Автор: WhatToWearOnHoliday.com
  У червні Пекін та сусідні китайські пам'ятки можна відвідати майже без черг
У червні Пекін та сусідні китайські пам'ятки можна відвідати майже без черг

Червень - найдешевший місяць для відпочинку у цій країні. Зникають черги до Великої китайської стіниа та площі Тяньаньмень (головної площі Китаю). У Пекіні старовинні вулички знаходяться поруч із сучасними торговими центрами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 найвражаючих фонтанів, які варто побачити в Україні

Венеція, Італія

Автор: defeatdespair.com
  У червні у Венеції відбудеться Бієнале
У червні у Венеції відбудеться Бієнале

У червні у Венеції проходить Бієнале - виставка сучасних витворів мистецтва. Цьогорічна, 15 за рахунком, відбуватиметься під патронатом чілійського архітектора Алехандро Аравени, переможця Прітцкеровської премії (аналог Нобелівської премії в галузі архітектури. - Gazeta.ua).

Бордо, Франція

Автор: bordeaux-tourism.co.uk
  Французьке Бордо у червні вперше почастує вином нового врожаю
Французьке Бордо у червні вперше почастує вином нового врожаю

Час, коли у місцевих шато з'являються вина нового врожаю. Для гостей проводять інтерактивну виставку. На ній розповідають подробиці виноробства. Власники старовинних вілл пропонують комфортний відпочинок після насиченого дня.


Вдало підібране місце - одна із запорук ідеальної пропозиції руки й серця. Кожне освідчення унікальне і потребує особливого підходу. Однак існують місця, де завжди можна зустріти пару молодят. Шлюбний сайт Hitched.co.uk створив список із найбільш відомих та цікавих місць для освідчення. Рейтинг будувався на основі постів у Instagram з хештегами #освідчення, #вонасказалатак та #статидружиною.

Зараз ви читаєте новину «7 чарівних місць, які варто відвідати у червні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі