четвер, 05 лютого 2009 19:05

Занурення з крокодилами коштує 120 доларів

В австралійському парку "Лиман Крокозаврів" у місті Дарвін туристам пропонують поплавати в акваріумі разом із крокодилами.

Акваріум має кілька рівнів. На першому поверсі глядачі можуть подивитися на рептилій зверху. Невеликі сходи ведуть до другого рівня, тут охочих садять у "Клітку смерті". Її опускають під воду, де плавають 5-метрові крокодили. На третьому рівні є басейн, де можна поплавати поряд із крокодилами, спостерігаючи за ними через міцну прозору перегородку.

У парку є музей рептилій. Тут зібрали найбільшу колекцію австралійських  крокодилів. Вартість квитка для дорослих — $28, для дітей — 16. Занурення в "Клітці cмерті" коштує $120.

У Маямі в парку "Острів джунглів" без спорядження можна поплавати з триметровими крокодилами. Тут знімають телепередачу "Екстрим з алігаторами" для каналу в американському штаті Флорида.

Зйомки кожного випуску відвідують приблизно 200 глядачів. Компанія-організатор запрошує до участі всіх охочих випробувати себе. За словами ведучого Шона Меннінга, шоу має на меті не тільки розважити і шокувати глядачів, але й показати, як необхідно поводитися при зустрічі з алігаторами.

Зараз ви читаєте новину «Занурення з крокодилами коштує 120 доларів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі