вівторок, 15 січня 2008 14:47

В Арабських Еміратах ллють дощі

Незвично холодна погода встановилася на Аравійському півострові. Зазвичай цієї пори в Об"єднаних Арабських Еміратах +25°С. А нині на півночі Саудівської Аравії та в Кувейті — нижче нуля. У тамтешній пресі припускають, що школярі підуть на канікули.

В еміраті Рас-ель-Хайма температура знизилася до 0°С, пішов сніг. Жителі вперше в історії зліпили снігову бабу. Її фотознімки надрукували усі газети. Метеорологи прогнозують похолодання в усьому регіоні. Дощі очікуються в Дубаях та Шарджі.

— Не може такого бути, щоб в центральній частині країни лежав сніг, — каже менеджер столичного турагентства КМЛ "Груп" Ольга Кудрявцева, 28 років, — ми дивилися сьогоднішню сводку погоди — ллє дощ, а температура плюс 17 градусів. Те, що сніг випав у гірських районах — ймовірно. Але в нас немає підтверджень. Навіть у Єгипті температура повітря плюс 13, хоча зазвичай у цей час вона не опускається нижче плюс 22 градусів.

"ГПУ" обдзвонила понад 20 столичних туристичних агентств, що займаються організацією відпочинку в ОАЕ. У деяких пропонували звернутися до гідрометцентру. У двох агентствах сказали, що чули таку інформацію по радіо, але напевно не знають що й до чого. Інші оператори нічого не знали про погоду в цій країні.

Зараз ви читаєте новину «В Арабських Еміратах ллють дощі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі