вівторок, 22 липня 2008 18:34

У Сінгапурі коктейлі подають у шприцах

У Сінгапурі відкрили ресторан "Аурум" із молекулярною кухнею. Його зали нагадують палати.

Стіни, підлога та стеля закладу всипані золотими горошинами.

Відвідувачів садять у позолочені інвалідні візки. Меню схоже на лікарняну книгу. Страви подають у начищеному до блиску хірургічному начинні, а коктейлі — у багатокубових шприцах.

Шеф-кухар Едвард Он готує 13 страв під операційними лампами. Використовує рідкий азот.

Зараз ви читаєте новину «У Сінгапурі коктейлі подають у шприцах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі