середа, 05 жовтня 2011 07:45

У музеї еротики показують матрьошок

Москвичка Ірина Урмаш, 23 роки, відвідала з друзями музей еротики "Точка G". Його відкрили влітку в районі Нового Арбату російської столиці. Заклад має площу 800 кв. м. Музей називають "Діснейлендом для дорослих". Квитки коштують 500 руб.

— Бачили відвідувачів різного віку. Біля вітрини з радянським презервативами стояли дві жіночки, років 45. Одна другій кричала: "Люд, подивися". Ми жартома запитали: "Молодість згадали?".

Стіни музею в червоних тонах, світло приглушене. Гостям показують понад 3000 предметів різних епох.

— На стінах музею багато картин із голими людьми у відвертих позах. Є з гейшами, із зірками естради. Багато книжок та літератури на тему сексу. Також бачили журнал "Плейбой" 1960-х, ритуальний фалос і талісмани.

У музеї показують пристрій для сушіння багаторазових презервативів. Такий використовували у ХІХ столітті в Англії.

— У кінозалі постійно демонструють фільм "Секс у СРСР". Нагадує ролики перших радянських та іноземних стрічок на цю тему. Поряд є гіпермаркет для дорослих. Там продають білизну, секс-іграшки та сувеніри. На продаж виставили секс-машину за 25 тисяч рублів.

Також можна подивитися еротичні порцелянові скульптури, ляльок та матрьошок. Заклад працює щодня з 12.00 до 24.00. Неповнолітнім вхід заборонений.

Зараз ви читаєте новину «У музеї еротики показують матрьошок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі