вівторок, 20 лютого 2007 15:35

У березні тур до Анталії коштує 219 доларів

Летіти до турецького курортного міста Анталія найдешевше за акційними знижками в березні. Купатися у Середземному морі ще рано, а от для екскурсій старим містом саме час: навесні там неспекотно і малолюдно.

За $219 рівненська туристична компанія "Колумб" обіцяє відпочинок у п"ятизірковому готелі із сауною, тренажерними залами й тенісними кортами. До вартості входить проживання протягом 8 днів та 7 ночей із повним утриманням у готелі. Також переліт в обидва кінці "Боїнгом-737", поселення до готелю та медичне страхування. Заняття аеробікою і турецькі бані безкоштовні.

— Єдині витрати, які ви берете на себе, це оформлення візи. В аеропорту Анталії ця послуга коштує 20 доларів, — пояснюють консультанти "Колумба". — Турів за 219 доларів продають небагато, тому варто робити замовлення за днів десять. Можна замовити квитки в Рівному на вулиці 16 Липня або вислати ваші дані на електронну адресу "Колумба". Тоді ви оплачуєте подорож за дві години перед вильотом у столичному аеропорту "Бориспіль". Тижневий тур до Італії з проживанням у подібному готелі у столичній туркомпанії "САМ" коштує $575.

Зараз ви читаєте новину «У березні тур до Анталії коштує 219 доларів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі