вівторок, 11 березня 2008 16:19

У березні організовують "шуб-тури" у Грецію

Автор: фото: REUTERS/Yannis Behrakis
  Турист годує чайку під час прогулянки поромом із Афін до острова Парос, що у Греції
Турист годує чайку під час прогулянки поромом із Афін до острова Парос, що у Греції

У березні температура повітря у Греції +18...22°C. Купатися ще холодно. У цей час столичні туроператори організовують екскурсійні поїздки та "шуб-тури".

— Там є цілі квартали з магазинами шуб. Усі вивіски на них написані російською мовою, — розповідає киянка Яна Котляр, 25 років, що відпочивала у Греції торік.

Із листопада до квітня хутро дешевшає. Так греки привертають увагу туристів до своєї країни.

— Якщо їдете в "шуб-тур", то маєте підписати угоду, що обов"язково купите шубу на суму не менш як 1300 євро, — кажуть у столичному турагентстві "Колумб". — Ця угода оформлюється на кожного туриста, байдуже, дитина їде чи дорослий. Якщо не виконаєте умову, мусите сплатити штраф 500 євро.

Така поїздка включає й екскурсії. Їх оплачують власники хутряних магазинів.

— Але отримати візу до Греції важко, — говорить Алла Попова, 41 рік, менеджер столичного турагентства "Меджік Тревел", — потрібно мати задекларовану нерухомість та бажано, щоб у закордонному паспорті вже був штамп країни Шенгену. Коли повернетеся з подорожі, посольство Греції може запросити вас на співбесіду. Вони таке практикують.

Сезон відпочинку у Греції розпочнеться з травня.

Зараз ви читаєте новину «У березні організовують "шуб-тури" у Грецію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі