вівторок, 15 квітня 2008 15:07

Курортний сезон у Євпаторії відкриють раніше

Курортний сезон у Євпаторії відкриють 1 травня. Там відбудеться сім парадів. На перші дні місяця запланували паради-чемпіонати живих скульптур, національних кухонь, творчих колективів, казкових героїв, умільців із "Міста майстрів" і парад феєрверків. Вхід до міських музеїв і виставкових зал буде безплатним.

Урочисто відкриють готель "Україна". Після ремонту він має статус чотиризіркового.

— Але на початок місяця в Євпаторії працюватимуть лише санаторії, — каже менеджер столичної турфірми "Аквасвіт" Наталія Якименко, 26 років. — Власники приватних пансіонатів відкриють сезон у другій половині травня і на початку червня. З 40 пансіонатів працюватимуть п"ять– десять.

Доба проживання обійдеться в 70–80 грн. У пансіонаті за 200 м від моря — 180–260 грн. Ідеться про двомісний номер без харчування.

— Аквапарк "Бананова республіка Аквапаркос" працюватиме теж тільки з червня, — веде далі Якименко. — Якщо пощастить із погодою, зможете купатися в морі. Екскурсії раджу купувати на тамтешній набережній.

Зараз ви читаєте новину «Курортний сезон у Євпаторії відкриють раніше». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі