вівторок, 25 грудня 2007 15:47

Кімнати біля лижних курортів здають дорожче до 14 січня

 

Киянин Євген Мойсєєв, 32 роки, десяту зиму поспіль відпочиває в Закарпатті. Їздить на тиждень із друзями кататися на лижах. Компанія з 10 осіб збирається у селі Пилипець, що за 135 км від Ужгорода. За кілометр звідти, у селі Подобовець, розташований підйомник.

— Знімаємо кімнату в бабусі чи дідуся в Пилипці, — розказує Євген. — Доба коштує 50 гривень. Якщо із дворазовим харчуванням — 90. На Новий рік ціни зазвичай вищі. Найдорожче — із 30 грудня до 14 січня. Кімнатка без харчів буде від 80 гривень. Та й місця на цей час краще замовляти наперед.

Євген згадує, як вперше, 10 років тому, поїхав відпочивати під Новий рік навмання. Довелося ночувати у 25-градусний мороз у літньому будиночку зі щілинами.

— Ледве дочекалися ранку. Побігли по селу шукати хату. Знайшли тільки надвечір. Місцеві бабунька з дідом нас пригріли і нагодували. Тепер намагаємося домовитися наперед.

Євген із друзями їздить потягом з Києва до Воловця. Квитки у плацкарті в обидва боки обходяться у 135 грн. Звідти до села Пилипець беруть машину за 25 грн.

Зараз ви читаєте новину «Кімнати біля лижних курортів здають дорожче до 14 січня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі