вівторок, 26 червня 2007 19:07

Із Криму до Туреччини ходить катамаран

— Катамаран "Кримська стріла" курсує з Ялти до турецького міста Синоп, — розказує Вадим Демидов, 33 роки, технічний директор Кримського центру розвитку туризму. — Дорога в один бік займає 6–7 годин. Цей маршрут відкрився в кінці травня.

У катамаран може сісти 260 чоловік. На борту два салони зі зручними  кріслами, в яких можна спати. Є бар та місця для куріння. У спеку працюють кондиціонери.

— Квиток в один бік коштує 90 доларів, — каже Демидов. — Це на третину дешевше, ніж літаком. Дорога в обидва боки обійдеться в 160 доларів. Діти від 2 до 12 років їздять за півціни. У вартість входить легкий обід, ланч.

Купити квиток можна за 3 год. до від"їзду. Однак організатори радять робити це заздалегідь — аби не було ускладнень.

Кримський центр у Синопі пропонує подивитися старовинні пам"ятки. Групова екскурсія коштує $5, індивідуальна — $30.

— Можна поїхати на цілий день, до водоспаду Ерфелек, — додає Демидов. — Там на два кілометри тягнуться 28 водоспадів різної величини. Ми пропонуємо барбекю або традиційний обід у ресторані.

Із 29 червня по 5 липня організовують тур на 7 днів та 6 ночей за $280. Зазвичай доба проживання в готелі зі сніданком коштує $50.

Катамаран відходить із Ялти о 13.00 по п"ятницях та понеділках. У Синоп прибуває о 19.00 того самого дня. Від"їзд із Синопа у вівторок о 13.00 та в суботу о 14.00.

Курсуватиме катамаран протягом усього літа. Останній рейс заплановано на 13 вересня.

Замовити поїздку можна по тел.: 8 (0654) 27 17 08.

Зараз ви читаєте новину «Із Криму до Туреччини ходить катамаран». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі