вівторок, 06 березня 2007 16:04

До кінця березня — дешеві квитки на Нью-Йорк

Квиток із Києва до Нью-Йорка і назад до кінця березня коштує $538. Враховано всі аеропортові сплати та інші мита. Виліт з аеропорту Бориспіль літаками компанії "Аеросвіт".

— Летіти обов"язково в березні. Треба замовити квитки зі знижкою до кінця березня, — пояснює консультант компанії "Стьюдент Тревел Інтернешнл Україна" (STI). — Програма розрахована так, що зворотній квиток можна замовити на півроку наперед.

Замовити квитки можна в столичному офісі "Стьюдент Тревел Інтернешнл" на вул. Прорізній, 18/1 або в гуртожитку N5 Національного авіаційного університету, що на вул. Борщагівська, 193.

Купити акційні квитки можуть особи, які мають студентські картки "Айсік" (ISIC), особи до 26 років із картками YOUTH та молоді викладачі з документами TEACHER. Знижка діє ще на одного пасажира без таких карток. Для того, щоб купити два квитки зі знижкою, власник картки має летіти зі своїм компаньйоном.

Щоб замовити студентську картку "Айсік", зверніться до адміністрації свого вузу. Оформлення міжнародного студентського квитка коштуватиме 25–30 грн.

Зараз ви читаєте новину «До кінця березня — дешеві квитки на Нью-Йорк». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі