вівторок, 22 квітня 2008 14:32

Яловиче серце у Перу готують на шампурах

У Перу відкрили гастрономічний тур країною "Кухня перуанських індіанців". Подорож розпочинається неподалік міста Ліма — столиці країни. Тут свіжу рибу, креветки і кальмари смажать у жаровнях на відкритому вогні. До столу подають із соусом з десятком трав і спецій.

В Андах туристів пригощають густим соусом із кількох сортів сиру. Його змішують з пряним перцем і подають із підсмаженою в печі картоплею.

У місті Арекипа пригощають вершковим супом із прісноводих раків, креветок, кукурудзи і картоплі. Родзинка меню — яловиче серце, приготоване на шампурах із гострим соусом з перцю і травами Анд.

Вечеряють туристи в Лімі. Їх пригощають свининою під соусом із чотирьох видів перцю. Готують страву на вогнищі. Запивають її склянкою кукурудзяного пива.

Гастрономічний тур країною коштує $350.

Зараз ви читаєте новину «Яловиче серце у Перу готують на шампурах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі