пʼятниця, 22 серпня 2008 18:29

Завтра Ломаченко битиметься за золото

Автор: фото: УНІАН
  Глазков після перемоги у 1/8 фіналу над кубинцем Альфонсо Асеа
Глазков після перемоги у 1/8 фіналу над кубинцем Альфонсо Асеа

Сьогодні українські атлети здобули десяту бронзову нагороду на Олімпійських Іграх у Пекіні. Боксер із Луганська 23-річний В"ячеслав Глазков (вага — до 91 кг) дійшов до півфіналу, де мав зустрітися з китайцем Чжан Чжилеєм. Бій не відбувся. У чвертьфінальному поєдинку Глазков зазнав травми ліктя. Вона не дозволила луганчанину битися за вихід до фіналу. Боксер змушений був задовольнитися бронзою.

У боксі Україна здобуде ще одну медаль вищого, ніж у Глазкова, ґатунку. 20-річний Василь Ломаченко (вага — до 57 кг) із Одещини вчора у півфіналі переміг турка Якупа Кіліча. У фінальному поєдинку Василеві протистоятиме француз Хедафі Джелфір. Вирішальний бій відбудеться 23 серпня. Розпочнеться о 14.35 за київським часом.

Одними з останніх традиційно виступають на Олімпіаді представниці художньої гімнастики. Чемпіонка світу-2007 Ганна Безсонова, 24 роки, у кваліфікації йде третьою, поступаючись двом російським гімнасткам — Ользі Капрановій та Євгенії Канаєвій.

Зараз ви читаєте новину «Завтра Ломаченко битиметься за золото». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі