пʼятниця, 08 жовтня 2010 05:39

Волосожар отримала право виступати за Росію

Автор: фото з сайта www.figureskating.ipb.su
  Тетяна Волосожар та Максим Траньков націлюються на золоті медалі Оліміпади-2014 у Сочі
Тетяна Волосожар та Максим Траньков націлюються на золоті медалі Оліміпади-2014 у Сочі
Українська фігуристка, учасниця двох Олімпійських ігор Тетяна Волосожар, 25 років,  отримала право виступати за російську збірну. - Рішення про переїзд у Росію я прийняла незабаром після Олімпійських ігор у Ванкувері, де ми зі Станіславом Морозовим посіли восьме місце. Мій партнер сказав, що закінчує спортивну кар'єру. Росіянин Максим Траньков вирішив розлучитися зі своєю партнеркою Марією Мухортовою. Ми з Максимом зустрілися, поговорили - й вирішили виступати разом. Українська федерація фігурного катання сподівалася умовити Максима виступати за Україну, але, отримавши від нього категоричну відмову, не чинила перешкод мені й видала відкріпні документи, - каже Тетяна.

Кататися за Росію на офіційних міжнародних змаганнях Волосожар зможе з 15 лютого 2011-го, мине рік із моменту останнього старту за Україну. Волосожар із Траньковим планують виступити на чемпіонаті світу-2011, який пройде 21?"27 березня в Токіо. Для цього парі потрібно бути в трійці призерів на чемпіонаті Росії.

Зараз ви читаєте новину «Волосожар отримала право виступати за Росію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі