вівторок, 07 грудня 2010 06:15

Володимир Сидоренко вперше програв нокаутом

У ніч на неділю в Анахаймі, штат Каліфорнія США, колишній український чемпіон світу за версією Всесвітньої боксерської асоціації 34-річний Володимир Сидоренко (22 перемоги, сім нокаутів, три поразки, дві нічиї) зазнав першої дострокової поразки у профі-боксі. Він був знищений одним із кращих боксерів світу незалежно від вагової категорії, 28-річним Ноніто Донейром (25 перемог, 17 нокаутів, одна поразка, нуль нічиїх) із Філіппін.

На кону, замість анонсованого титулу тимчасового чемпіона світу за версією WBA у вазі до 53,5 кг, стояв лише малозначний регіональний пояс. Проте переможець отримав право 19 лютого наступного року зустрітися з мексиканцем Фернандо Монтіелем одразу за два чемпіонські титули — WBC і WBO.

Із початку бою почала даватися взнаки перевага Донейра у швидкості, потужності, габаритах і відчутті дистанції. Уже на 2-й хв. він похитує севастопольця своїм лівим боковим у голову. Далі йде односторонній розстріл українця, який незвично багато пропускає. За 10 с до кінця першого раунду філіппінець проводить ефектну двійку: лівий аперкот, правий боковий у голову. Сидоренко у важкому нокдауні. Він піднімається і звучить гонг.

У другому раунді Донейр, судячи з усього, ламає Сидоренку ніс. Українець надалі боксує закривавлений. У середині третього раунду філіппінець проводить короткий лівий гак у голову, у відповідь — нокдаун. У четвертому — Донейр ставить крапку. Двійкою лівий боковий — правий прямий у голову, він відправляє Сидоренка втретє на поміст. Нокаут.

Такого розгрому і стількох падінь українця ніхто не очікував. Не виключено, що Володимир може завершити кар'єру після свого першого ж поєдинку у США.

Дмитренко знепритомнів

Поєдинок за титул чемпіона Європи за версією EBU у надважкій вазі між його володарем Олександром Дмитренком, який декілька тижнів тому відмовився від українського громадянства і прийняв німецьке, та колишнім чемпіоном Європи з Польщі Альбертом Сосновським скасували. Бій планували як центральну подію боксерського шоу в німецькому Шверіні. Дмитренко знепритомнів у роздягальні перед виходом на ринг, після чого був госпіталізований. Наступного дня Олександра виписали з клініки.

— Зараз мені набагато краще. Чекаю результатів обстеження, — говорить Дмитренко. — Такого зі мною ще ніколи не було. Мені шкода вболівальників, які чекали цього бою. Сподіваюся, що скоро видужаю і зустрінуся з Сосновським.

Зараз ви читаєте новину «Володимир Сидоренко вперше програв нокаутом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі