вівторок, 03 липня 2007 17:56

Володимир Сидоренко переміг нокаутом

  Володимир Сидоренко планує боксувати ще три роки
Володимир Сидоренко планує боксувати ще три роки

Український боксер Володимир Сидоренко, 30 років, уп"яте захистив титул чемпіона світу за версією WBA у найлегшій вазі. Минулої суботи у Марселі він переміг 22-річного француза Джероме Арно. Сидоренко нокаутував суперника у сьомому раунді. Дзвінок кореспондента "ГПУ" застав українського боксера за кермом авто на шляху до Мілана.

— Їду з Канн, — розповідає Володимир. — Зустрічаю там дружину. Вирішили відпочити в Італії.


Бій з Арно був найлегшим захистом титулу?

— Не сказав би. Перший захист із венесуельцем Лопесом склався ще легше. Арно — непоганий боєць, але не має досвіду дванадцятираундових поєдинків. У п"ятому раунді вдарив лівою боковою і правою прямою — нокдаун. Через два раунди повторив процедуру і закінчив бій.

У вас були непорозуміння з промоутером Клаусом-Пітером Колем. Контракт на бій з Арно підписали за кілька годин до початку бою. Проблеми з Колем у минулому?

— Так. Але спільну мову ми знайшли важко.

Костя Цзю захищав свій титул 14 разів. Замахнетеся на його рекорд?

— Спробую. Боксувати я планую ще три роки. Виходить, щороку треба перемагати по три рази.

Коли ваш найближчий бій?

— Восени. Коль розмовляв із промоутерами японця Хасегави, чемпіона за версією WBC, та мексиканця Гонсалеса — кращого у WBO. Вони не хочуть проводити боїв за об"єднувальні бої. Хоча я згоден провести їх і в Японії, і у Мексиці.

Зараз ви читаєте новину «Володимир Сидоренко переміг нокаутом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі