вівторок, 19 серпня 2008 16:26

Віталій Кличко повернеться на ринг 11 жовтня

Український боксер-суперважковаговик 37-річний Віталій Кличко підписав контракт на бій із чемпіоном світу за версією Всесвітньої боксерської ради (WBC) проти нігерійця Семюела Пітера, 27 років. Про це пишуть російські засоби масової інформації, посилаючись на представника Кличка Яна Клянефосса. Поєдинок відбудеться 11 жовтня на новій арені "O2" у Берліні.

До майбутнього бою Кличко готуватиметься в Києві.

Віталій Кличко став першим європейцем, який виграв титул чемпіона світу за версією WBC у важкій вазі. 24 жовтня 2004 року він переміг південноафриканця Корі Сандерса. Наприкінці 2005-го перед поєдинком із Хасімом Рахманом Кличко оголосив про те, що йде з боксу через травму коліна. WBC присвоїла йому титул почесного чемпіона світу, який у разі повернення на ринг дає йому право на проведення чемпіонського бою з чинним володарем титулу.

Семюел Пітер завоював чемпіонське звання, перемігши Олега Маскаєва в березні 2008 року. Нігерієць пообіцяв спочатку перемогти Віталія Кличка, а потім відібрати титули IBF і WBO у його брата Володимира. Той у вересні 2005-го переміг Пітера за очками.

Зараз ви читаєте новину «Віталій Кличко повернеться на ринг 11 жовтня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі