четвер, 21 лютого 2008 17:37

Українські баскетболісти перемогли в Кубку УЛЄБ

Українські баскетбольні клуби провели перші матчі 1/16 фіналу Кубка УЛЄБ — другого за значимістю європейського клубного турніру.

Чемпіон України маріупольський "Азовмаш" зустрічався удома з хорватським "Задаром". Господарі спершу були на 15 очок попереду, але втратили перевагу і задовольнилися мінімальною перемогою — 82:80.

Телефонуємо до спортивного директора "Азовмашу" Рімаса Гірскіса, 58 років, і просимо його прокоментувати провал маріупольців у другій половині зустрічі.

— Провалом я б це не назвав, — відповідає Гірскіс. — На підсумок матчу вплинули два моменти. По-перше, недостатні кондиції "Азовмашу" пов"язані з тим, що впродовж сезону з командою працює уже четвертий тренер. Тренувальний процес постійно коригується, і це не йде на користь справі. Наші гравці у другій половині матчу виглядали втомленими. По-друге, не вистачало ігрової дисципліни, не до кінця була витримана тактика на матч. Звідси — помилки в захисті.

Він переконаний, що за своїм потенціалом "Азовмаш" має проходити "Задар".

Віце-чемпіон України БК "Київ" у бельгійському Остенде переміг місцевий "Теліндус" — 65:61.

Повторні матчі відбудуться 26 лютого. Переможця в них визначать за різницею очок, а не за кількістю перемог у серії.

Зараз ви читаєте новину «Українські баскетболісти перемогли в Кубку УЛЄБ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі