четвер, 10 січня 2008 17:23

Українські автомобілісти втратили майже мільйон євро

Організатори міжнаціонального авторалі "Дакар" відмінили 30-ті перегони, що мали стартувати 5 січня. 24 грудня в Мавританії, де було заплановано дев"ять етапів "Дакара", терористи вбили четверо французьких туристів. Уряд Франції заборонив громадянам своєї країни в"їзд до Мавританії. Серед учасників авторалі було багато французів.

Юбілейний "Дакар" мав стати першим, у якому взяв би участь український екіпаж — пілот Вадим Нестерчук та штурман Костянтин Мещеряков. Нестерчук нині перебуває в Барселоні. Йому зателефонував кореспондент "ГПУ".

— У суботу ми уже повернемося до України, — розповідає 37-річний пілот. — Дуже розчаровані рішенням організаторів. Адже в історії "Дакара" подібного ще не траплялося. Провели повноцінну підготовку до ралі, машина уже буквально в боксах стояла. Треба було тільки виїхати на подіум і стартувати. Загальні витрати на участь нашого екіпажу склали майже мільйон євро. Повернуть же нам, думаю, лише стартовий внесок — біля 40 тисяч євро. Знаю, що деякі екіпажі подаватимуть позови до суду на організаторів авторалі та вимагатимуть повного відшкодування фінансових збитків.

Зараз ви читаєте новину «Українські автомобілісти втратили майже мільйон євро». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі