вівторок, 19 лютого 2008 15:44

У Поповича викрали велосипед

Минулого тижня український велогонщик Ярослав Попович стартував у італійських перегонах "Джиро делла Провінсіа Ґроссето". Однак провів він лише три заїзди. Потім керівництво бельгійського клубу "Сайленс-Лотто", за який виступає українець, вирішило зняти команду зі змагань через відсутність велосипедів.

У ніч із п"ятниці на суботу бельгійців пограбували злодії. Вони розбили скло клубної легкової машини "Сайленс Лотто", яка впиралася у тир-вантажівку. Через прочинені двері вийняли 15 роверів із 20. Замінити їх за короткий час було неможливо, тому керівництво вирішило зняти команду з перегонів.

— Я запропонував наставникові, щоб дружина привезла мені велосипед із дому, — розповідає "ГПУ" Попович. — Гонка проходила у 200 кілометрах від мого будинку в Кварато, жінка за дві години впоралася б. Однак тренери на це чомусь не пішли.

Востаннє схоже викрадення трапилося півроку тому. Тоді пограбували іншу бельгійську команду "Квік Степ", за яку виступає українець Дмитро Грабовський. За словами Поповича, ціна одного викраденого ровера становить 3 тис. євро. Разом із Ярославом постраждав його співвітчизник Володимир Білека.

До найближчих вихідних проблему з велосипедами мають владнати. Попович планує виступити в інших одноденних італійських перегонах.

Зараз ви читаєте новину «У Поповича викрали велосипед». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі