пʼятниця, 21 грудня 2007 17:54

У неділю зіграють "Інтер" із "Міланом" та "Барселона" з "Реалом"

23 грудня у футбольному чемпіонаті Італії відбудеться міланське "дербі". Чинний чемпіон країни "Інтер" прийматиме найкращий клуб Європи та світу "Мілан". Поєдинок розпочнеться о 16.00 за київським часом. Пряма трансляція на українському телеканалі "Спорт-1" та російському "РТР-Спорт".

"Інтер" лідирує в чемпіонаті Італії. Команда не програла жодного матчу і на 7 очок випереджає найближчого переслідувача "Рому". На користь "Інтера" також довга лава запасних та вболівальницька підтримка. Хоча стадіон "Сан Сіро" — домашня арена для обох команд, завтра формальним господарем вважатиметься чемпіон країни. Це означає, що 60 тисяч уболівальників, які заповнять 80-тисячний "Сан Сіро", підтримуватимуть "Інтер". Проблема в "чорно-синіх" одна — кількість травмованих. Ключові півзахисники — Вієйра, Станкович, Фігу, Дакур, Хіменес — на поле вийти не зможуть.

У "Мілана" обмежена кількість резервістів, зате всі основні гравці — здорові. Виняток — форвард Рональдо, який провів тільки один матч у нинішньому сезоні. Зате "Мілан" має проблеми з акліматизацією, бо тільки в понеділок повернувся з Японії, де виграв клубний чемпіонат світу.

Два останні міланські "дербі" виграв "Інтер". Усього в національному чемпіонаті на "Сан Сіро", коли господарем був "Інтер", команди провели 73 матчі. "Інтер" має 24 перемоги, "Мілан" — 22, нічиєю завершилися 27 поєдинків.

Завтра ж відбудеться головний матч чемпіонату Іспанії. "Барселона" прийматиме "Реал". Початок зустрічі о 20.00 за Києвом, прямий ефір на "Спорт-1" та російському "НТВ+Спорт онлайн".

У "Барселони" травмований форвард Мессі. Зате вилікував спину нападник Анрі. Судячи з останніх тренувань, не вийде у стартовому складі господарів Рональдіньйо.

"Реал" кадрових проблем не має.

Навіть у разі перемоги "Барселона" не наздожене "Реал" у турнірній таблиці. Мадридці лідирують, випереджаючи "Барсу" на 4 очки.

Зараз ви читаєте новину «У неділю зіграють "Інтер" із "Міланом" та "Барселона" з "Реалом"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі