понеділок, 05 листопада 2007 17:45

У Донецьку очікують Рональдо та Берлусконі

Cьогодні донецький "Шахтар" у матчі четвертого туру групового турніру Ліги чемпіонів прийматиме італійський "Мілан". Поєдинок розпочнеться о 21.45 за київським часом. Його судитиме 40-річний поліцейський Пітер Вінк. Майже місяць тому він був арбітром кваліфікаційного матчу до Євро-2008 Шотландія—Україна (3:1), а 10 липня працював на матчі за Суперкубок України "Динамо"—"Шахтар" (2:2).

Два тижні тому у Мілані "Шахтар" програв — 1:4.

— У Донецьку тактичний малюнок міланської гри може повторитися, — переконаний заслужений тренер України Сергій Морозов, 57 років. — "Шахтар" спробує атакувати, "Мілан" цілком вдовольнить нічия. Гірникам головне не дати простору суперникові для розвитку своїх контратак, грати щільно в середині поля. Не виключаю, втім, що суперники зіграють обережно, бо стратегічно нічия для обох — не гірший варіант.

"Мілан" у нинішньому сезоні виграє домашні матчі Ліги чемпіонів. А у чемпіонаті Італії на своєму полі не може виграти з 21 квітня. Минулої суботи дійсний чемпіон Європи приймав "Торіно" і зіграв унічию — 0:0. У першому таймі дві нагоди відкрити рахунок проґавив форвард Альберто Джилардіно. Після перерви "Торіно" без проблем відбивав позиційний тиск "Мілана". Не допоміг вихід на поле другого форварда, Філіппо Індзаґі, втомився півзахисник Кларенс Зеєдорф, загубився на полі лідер команди Кака.

— Я би не став судити "Мілан" за матчем із "Торіно", — каже Морозов. — Загальновідомо, що команда більш мотивована на європейські матчі.

У лазареті "Мілана" тільки один пацієнт — лівофланговий Марек Янкуловський. Натомість уперше в сезоні може вийти на поле форвард Рональдо, відбув дискваліфікацію основний голкіпер Діда.

На трибунах донецького Олімпійського стадіону гостей підтримуватимуть 95 фанатів клубу з колишнього пострадянського простору. Для них виділять окремий сектор. Ціна квитків туди — від 1 до 5 євро. Італійські фанати"Мілана" організовано в Україну летіти не захотіли.

Зате не виключено, що матч відвідає власник чемпіона Європи Сільвіо Берлусконі.

Зараз ви читаєте новину «У Донецьку очікують Рональдо та Берлусконі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі