пʼятниця, 03 серпня 2018 05:05

У "Динамо" гратиме ще один бразилець

Київське "Динамо" поміняло парагвайського півзахисника Дерліса Гонсалеса, 24 роки, на півзахисника бразильського "Сантоса" 23-річного Віктора Буено. Обидва гравці підписали орендні угоди з новими клубами на два роки. Саме скільки їм залишалося по контракту в попередніх клубах.

Позаторік Буено був одним із найкращих гравців Бразилії. Однак зазнав важкої травми, через яку пропустив майже рік. Повернувшись, втратив місце в складі "Сантоса". Футболістові потрібно було щось змінювати, отримати нові виклики. Переїзд до Європи може стати одним із таких чинників.

Від обміну більше виграло "Динамо". Бразилець — більш різноплановий гравець. Гонсалес здатний діяти тільки на фланзі. Буено може грати на вістрі атаки або як атакувальний півзахисник. Він вищий за зростом, ніж Гонсалес. Цей фактор може стати важливим для силового українського футболу.

Віктор Буено — має хороші задатки та потенціал, який до 23 років повністю не розкрив. Травма підкосила його впевненість у собі. Із головних футбольних чеснот можна відзначити техніку та швидкість. Бразилець уміє гарно розганяти атаки, працювати з м'ячем, зміщуватися з флангу в центр поля. Може сам створювати моменти для партнерів або завершувати атаки. Із недоліків — притаманна бразильцям егоїстичність, інколи заграється з м'ячем. Відразу він навряд чи зможе показувати клас.

Зараз ви читаєте новину «У "Динамо" гратиме ще один бразилець». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі