вівторок, 04 квітня 2017 07:25

Три українські боксери битимуться в один вечір

Автор: ФОТО З САЙТА www.telegraf.com.ua
  Олександр Усик (ліворуч), Василь Ломаченко (у центрі) та Олександр Гвоздик наступні свої бої проведуть найближчої суботи в американському місті Оксон Гілл
Олександр Усик (ліворуч), Василь Ломаченко (у центрі) та Олександр Гвоздик наступні свої бої проведуть найближчої суботи в американському місті Оксон Гілл

8 квітня в американському місті Оксон Гілл відбудеться "український" вечір професіонального боксу. У його рамках Василь Ломаченко, 29 років, та Олександр Усик, 30 років, відстоюватимуть свої чемпіонські титули Всесвітньої боксерської організації (WBO). 29-річний Олександр Гвоздик зробить один з останніх кроків для отримання шансу позмагатися за пояс чемпіона.

Василь Ломаченко — Джейсон Соса, США. Бій за титул чемпіона світу за версією WBO у першій легкій вазі

Ломаченко вдев'яте вийде на ринг у боях професіоналів. Має сім перемог, п'ять нокаутів та одну поразку. ­Супернику теж 29 років. Соса виграв 20 боїв, 15 нокаутів, один програв і чотири звів унічию. Торік здобув й один раз відстояв титул чемпіона Всесвітньої боксерської асоціації. Відмовився від нього заради поєдинку з Ломаченком. Найбільш серйозний опонент в кар'єрі американця — ямаєць Ніколас Волтерс. Більше року тому завершили поєдинок унічию. Хоча експерти одностайно побачили перемогу Волтерса. З ямайцем торік у листопаді також зустрівся Ломаченко. Ніколас відмовився виходити на восьмий раунд через безперспективність продовження боротьби.

Соса — не високий, фізично міцний, працьовитий боєць із непоганим ударом. Не відрізняється вишуканою технікою і майстерністю. За стилем добре підходить для Ломаченка. Українець виглядатиме в ринзі з ним ефектно і красиво. Перемога навряд чи підніме Василя в рейтингу найкращих боксерів світу вище нинішнього шостого місця. Соса — не той опонент, перемогу над яким оцінять укладачі рейтингу з американського журналу "Ринг".

Олександр Усик — Майкл Гантер, США. Бій за титул чемпіона світу за версією WBO в першій важкій вазі

Зустрінуться боксери, які досі не програвали. Усик виграв 11 поєдинків, 10 нокаутів. На півтора року молодший Гантер — 12 поєдинків, вісім нокаутів. Для кримчанина це буде другий захист титулу й другий виступ у США. Американець — дев'ятий у рейтингу WBO, володар регіонального титулу за цією версією. Співмірний з Усиком за габаритами. Правильно підібраний суперник для українця. На відміну від попереднього опонента — південноафриканця Табісо Мчуну — в Гантера буде значно легше поцілити. На його тлі Усик виглядатиме видовищно. Американець діє розмашисто і передбачувано. Олександр, якщо не нарветься на добре поставлений потужний удар, без проблем "прочитає" претендента на титул і нокаутує його в другій половині бою.

Олександр Гвоздик — Юніескі Гонсалес, Куба

Українець серед професіо­налів переміг у всіх 12 поєдинках. Має 10 нокаутів. Входить до десятки в рейтингах усіх чотирьох основних боксерських федерацій. Гонсалес, 31 рік, виходив у ринг 20 разів. Виграв 18 боїв, 14 нокаутів, і два програв — колишньому чемпіону світу Жану Паскалю з Канади і нашому В'ячеславу Шабранському. Обом — позаторік за суддівським рішенням. Кубинець — напористий, стійкий, майстерний боєць з хорошим ударом.

Зараз ви читаєте новину «Три українські боксери битимуться в один вечір». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі