Ексклюзиви
вівторок, 26 лютого 2008 15:10

Суркіс запропонує Реброву довічний контракт

Автор: фото: Андрій ЄЛОВІКОВ
  Відкрите тренування динамівців у понеділок у Конча-Заспі
Відкрите тренування динамівців у понеділок у Конча-Заспі

Сергій Ребров продовжить виступати за київське "Динамо". Про це він повідомив на спільній зустрічі керівництва та гравців клубу з журналістами. Як експеримент на базу пустили фанатів. Їх приїхало близько 200.

Головний тренер Юрій Сьомін, 60 років, підводить підсумки зборів.

— Ігри на цих зборах були й дуже хороші, і середнього рівня, — каже Сьомін. — Ніхто не травмувався. Лише в Реброва незначне ушкодження. Підготовку до матчу з "Дніпром", який відбудеться 2 березня, вестимемо вже в Києві. А до Дніпропетровська вилетимо в суботу ввечері.

Тренера запитали, чи визначився він, із якими футболістами попрощаються.

— Чого ви все прощатися та прощатися? — різко відповідає Юрій Павлович. — Скільки можна прощатися? Я не можу зрозуміти цього. Прощатися не треба ні з ким. Усі добре працюють. Інша річ, якщо хтось не хоче пов"язувати долю з "Динамо", з ними тоді треба прощатися.

Футбольний агент Шандор Варґа заявив, що в понеділок заплановані переговори керівництва "Динамо" щодо переходу Сергія Реброва в казанський "Рубін".

— Я з Шандором не мав ніякого контакту, — каже генеральний директор клубу Резо Чохонелідзе. — Більше того, я не знаю, звідки ця інформація. Думаю, Варґа має влаштуватися в якесь видання журналістом. Бачу, як щодня він по два рази дає якесь інтерв"ю.

На зустріч прийшов капітан "Динамо" Сергій Ребров, 33 роки. Кілька днів тому  з"явилася інформація, що його хоче купити казанський "Рубін" — клуб російської прем"єр-ліги.

— Я читав уже, що там мені пропонують 3,5 мільйона доларів на рік, — зауважує Ребров. — Навіть не знав, що таке може бути. Зі сторони "Рубіна" є зацікавленість. Але це не означає, що я туди перейду. Поки що казанці ведуть перемовини з "Динамо". У мене ж контракт закінчується за півроку. Готовий продовжити угоду, але не менш як на два роки: завжди хотів грати у "Динамо".

"Рубін" дає Реброву 3,5 мільйона доларів на рік

Після конференції у футболістів розпочинається тренування. Біля корпусу на них чекають фанати. Спочатку почали виходити молоді гравці. Потім — легіонери з ветеранами. Воротарі тренуються окремо. Сергій Ребров має ушкодження і бігає навколо поля. У центрі гравці проводять розминку з тренером із фізпідготовки Вінченцо Пінколіні.

Останнім виходить президент "Динамо" Ігор Суркіс. Спілкується з кореспондентом "ГПУ" щодо ситуації з Ребровим.

— "Рубін" не виходив на "Динамо" в питанні купівлі Реброва, — пояснює Ігор Михайлович. — У Сергія дійсний контракт. Ми з ним не плануємо прощатися.

— У Реброва за півроку закінчується контракт із "Динамо".

— Я готовий йому запропонувати пожиттєвий контракт, — відповідає Суркіс. — Капітан заслуговує на те, щоб грати в нашій команді, доки в нього будуть сили та можливості.

Ігор Суркіс коментує ситуацію з колишнім спортивним директором клубу Леонідом Буряком та віце-президентом Йожефом Сабо.

— Буряк у нас вже не працює, — веде далі. — Днів 10 тому він написав заяву про звільнення. Сабо тепер на лікарняному. Але я вже казав, що його попередня посада віце-президента ліквідована. Сабо може займатися ветеранським рухом клубу.

Зараз ви читаєте новину «Суркіс запропонує Реброву довічний контракт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути