понеділок, 28 січня 2008 15:57

Спадкоємець Шевченка у "Мілані" забив два м"ячі

У минулі вихідні з провідного квартету європейських чемпіонатів відбувалися матчі тільки в Італії та Іспанії. Друге коло німецької першості розпочнеться 1 лютого, а в Англії відбулися кубкові матчі.

Міланський "Інтер" залишається єдиною командою з "великої четвірки" чемпіонатів, яка у нинішньому сезоні не програла на внутрішній арені жодного матчу. Щоправда, минулої неділі "Інтер" не зміг подолати на виїзді "Удінезе", який іде п"ятим і претендує на вихід до кваліфікації Ліги чемпіонів. Під час матчу у східній частині Італії "Інтер" на 21-й хв. залишився в меншості. "Удінезе" не зміг скористатися чисельною перевагою, а в кінці зустрічі гості навіть діяли гостріше. 0:0 і восьмиматчева виграшна серія "Інтера" перервалася.

На 5 очок від "Інтера" відстає "Рома". Римляни обіграли вдома "Палермо" 1:0. Перед матчем капітанові Франческо Тотті вручили приз за 200 забитих м"ячів у складі "вовків". Але гол у ворота "Палермо" належить не Тотті, а бразильцеві Мансіні.

"Ювентус"обіграв на виїзді "Ліворно" — 3:1. Туринський клуб виступав без Джанлуїджі Буффона. Найкращий воротар світу, який учора відзначив 30-річний ювілей, ушкодив диск на спині й вибув на невизначений термін. Подейкують, термін лікування Буффона може затягтися до трьох місяців.

Відстаючи від "Роми" на п"ять пунктів, "Юве "йде третім, випереджаючи "Фіорентину" на 3 очки. "Фіо" в тосканському дербі здолала "Емполі" — 2:0, причому обидва голи Муту й Пацціні забили в останні 5 хв. зустрічі.

Головний конкурент "фіалок" у боротьбі за четверте місце — "Мілан". Клубний чемпіон світу та Європи обіграв удома "Дженоа" — 2:0. Обидва м"ячі забив 18-річний бразильський форвард Пато, який виступає в "Мілані" під сьомим номером — тим, що раніше належав Андрієві Шевченку. "Мілан" поступається "Фіорентині" 10-ма очками, але має дві гри в запасі. Найближчої неділі команди проведуть очну зустріч у Флоренції.

У чемпіонаті Іспанії зміцнив своє лідерство "Реал". Чинний чемпіон країни переміг удома "Вільярреал" — 3:2. "Барселона" зіграла внічию 1:1 у Більбао з місцевим "Атлетиком" і поступається "Реалу" 9-ма очками.

"Валенсія" продовжила падіння, поступившись удома "Алмерії" — 0:1. Команда Рональда Кумана на 11-му місці.

Матчі 1/16 фіналу Кубка Англії пройшли без участі українських легіонерів. Андрій Воронін минулого тижня ушкодив ногу й вибув на півтора місяця, а його "Ліверпуль" удома розправився з "Хавантом" — любительською командою шостого місцевого дивізіону — 5:2.

"Челсі" переміг на виїзді "Віґан" — 2:1. Перший м"яч за команду Романа Абрамовича забив французький форвард Ніколя Анелька, який до кінця сезону конкуруватиме з Шевченком за місце в основному складі.

Зараз ви читаєте новину «Спадкоємець Шевченка у "Мілані" забив два м"ячі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі