вівторок, 25 грудня 2007 15:29

Шовковський зустріне Новий рік у Нью-Йорку, а Михалик полюватиме кабанів на Волині

Автор: фото з сімейного архіву Олександра Шовковського
  Олександр Шовковський з дружиною Ольгою під час торішньої відпустки на Мальдівах
Олександр Шовковський з дружиною Ольгою під час торішньої відпустки на Мальдівах

13 грудня у футболістів київського "Динамо" закінчився сезон. До 9 січня гравці у відпустці.

Другий рік поспіль родини Сергія Реброва та Олега Гусєва обирають Мальдівські острови. Нині там найпрохолодніше, але температура повітря нижче +25°С не опускається. Вода в морі така ж тепла. Компанію Гусєву та Реброву склав Шовковський. Воротар захоплюється дайвингом і майже щодня пірнає з аквалангом на глибину до 20 м. Цього достатньо, аби милуватися кораловими рифами.

Новий рік подружжя Шовковських із друзями святкуватиме в Нью-Йорку.

Владислав Ващук із дружиною Маргаритою Січкар відпочиває в Об"єднаних Арабських Еміратах. Нині там не спекотно, у розпалі сезон розпродажів. У величезних торговельних центрах Дубаю фірмові речі від провідних модельєрів можна придбати за півціни.

Несмачний з сім"єю поїхав до Трускавця

Максим Шацьких із дружиною Олесею вже встигли відпочити в Єгипті, а нині з двома доньками вчаться кататися на лижах у Карпатах.

Тарас Михалик візьме рушницю та піде на полювання.

— Традиційно відпустку проводжу на Волині, — каже він "ГПУ". — По-перше, завжди нудьгую за домівкою, по-друге, нині треба ще доліковувати коліно, то повноцінного відпочинку на морях не вийшло б.

Андрій Несмачний приймає водні процедури в Трускавці. Із ним поїхали дружина Ольга та донька Мілана, якій щойно виповнився рік.

Трохи коротшою буде відпустка в найкращого бомбардира команди Ісмаеля Бангура. Тиждень нападник провів у Сенегалі, у родичів своєї дівчини, потім два тижні у рідній Гвінеї. У перші дні нового року Бангура планує поїхати до Іспанії, де готуватиметься зі збірною до Кубку африканських націй. Він, а також Бадр Каддурі та Айіла Юссуф, пропустять перший збір "Динамо" в Ізраїлі.

Зараз ви читаєте новину «Шовковський зустріне Новий рік у Нью-Йорку, а Михалик полюватиме кабанів на Волині». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі