понеділок, 16 лютого 2009 18:15

Сьомін зіграє з одним форвардом

18 лютого київське "Динамо" вперше за чотири роки зіграє в плей-офф Кубка УЄФА. У першому матчі 1/16 фіналу підопічні Юрія Сьоміна прийматимуть іспанську "Валенсію". Матч відбудеться на стадіоні "Динамо" імені Валерія Лобановського і розпочнеться о 19.00. Бельгійську суддівську бригаду очолить Серж Гуменні. Пряма трансляція на телеканалі "Інтер".

14 лютого кияни в іспанській Марбельї провели контрольний поєдинок проти московського "Динамо". Матч тривав 67 хв., а потім Юрій Сьомін забрав свою команду з поля через брутальну гру московського клубу.

Сам поєдинок завершився внічию — 1:1. На 27-й хвилині киянин Кравченко забив м"яч зі штрафного, закрутивши його у верхній кут, а на 42-й москвич Кержаков зрівняв результат після невдалої гри на виході Шовковського.

Склад "Динамо" у цій зустрічі:

Богуш — Несмачний, Бетао, Михалик, Каддурі — Єрьоменко, Вукоєвич, Гіоане (Кравець, 60), Кравченко, Нінкович — Мілевський.

"Динамо" нині відчуває серйозні проблеми в захисті. Тиждень тому зламав руку центральний оборонець Папе Діакате, який відновлюватиметься чотири місяці. Рецидив старої травми трапився в Юссуфа.

Сьомін змушений був перевести в центр Бетао, якому ця позиція звична по виступах за колишній клуб — бразильський "Сантос", але в "Динамо" він грав справа. Натомість на місці правого захисника гратиме Андрій Несмачний.

Не набув звичних кондицій правий півзахисник Олег Гусєв. Із травмою приїхав у розташування українського клубу бразильський нападаючий ґільєрме. Його поява в повторному поєдинку проти "Валенсії" залишається під сумнівом, а в київському матчі найдорожчий новачок "Динамо" точно не зіграє.

Сьомін зізнався, що досі ще не визначився з основним голкіпером. Восени це місце твердо займав Станіслав Богуш, але він дещо втратив упевненість після ушкодження м"язів живота на іспанському зборі.

Київський матч пропустить дискваліфікований Алієв. Його позицію атакувального півзахисника посяде новобранець Сергій Кравченко. Погано, що в нього не настільки налагоджена взаємодія з Мілевським, який завтра самотужки діятиме в нападі. Однак сам Кравченко показав високий рівень гри під час контрольних матчів.

Квитки на поєдинок "Динамо" — "Валенсія" коштують від 30 до 200 грн.

"Валенсія" в суботу вдома зіграла внічию з "Малагою" — 1:1. Суперник "Динамо" йде четвертим у чемпіонаті Іспанії.

Зараз ви читаєте новину «Сьомін зіграє з одним форвардом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі