вівторок, 16 вересня 2008 18:57

Сьомін відмовився від персональної опіки Адебайора

Автор: фото: REUTERS/RUSSELL BOYCE
  Олег Лужний (ліворуч) грав за ”Арсенал” чотири сезони. На фото він вітає колишнього форварда лондонців Тьєррі Анрі
Олег Лужний (ліворуч) грав за ”Арсенал” чотири сезони. На фото він вітає колишнього форварда лондонців Тьєррі Анрі

"Я залишився задоволений діями команди в Мелітополі, — каже тренер київського "Динамо" Олег Лужний, 40 років. У суботу віце-чемпіон України переміг "Олком" у виїзному матчі Кубка України. Лужний безпосередньо керував діями "Динамо" через відсутність Юрія Сьоміна, який поїхав дивитися матч "Блекберн"—"Арсенал". — "Олком" сподобався, проте наші гравці більш майстерні. Їхній клас дався взнаки.

Сьогодні "Динамо" стартує в груповому турнірі Ліги чемпіонів поєдинком проти лондонського "Арсенала". Із 1999 по 2003 роки Лужний грав у складі "Арсеналу" і став чемпіоном Англії-2002.

— "Арсенал" — фаворит групи, — визнає Лужний. — Але ми надзвичайно мотивовані й у своєму нинішньому стані здатні обіграти будь-якого суперника.

Який стартовий склад обере головний тренер "Динамо" Юрій Сьомін на сьогоднішній поєдинок?

— Останній серйозний матч "Динамо" провело 31 серпня проти донецького "Металурга", — каже "ГПУ" колишній форвард киян Віктор Леоненко, 38 років. — Не думаю, що Палич (Сьомін. — "ГПУ") внесе до нього будь-які зміни. Тільки дискваліфікованого Каддурі на позиції лівого захисника замінить Несмачний.

А якщо так, то на поле вийдуть: Богуш (воротар) — Бетао (правий захисник), Михалик, Діакате (центральні захисники). Пару опорних складуть Юссуф і Вукоевич, Нінкович зміщуватиметься наліво, Алієв направо. Пара форвардів Мілевський—Бангура.

Лідер нападу "Арсенала" — Емануель Адебайор — улітку міг перейти до "Мілана" чи "Барселони", але залишився в клубі. "Блекберну" Адебайор забив три м"ячі.

— Цього форварда ми персонально не опікатимемо, — зізнається Юрій Сьомін. — Адебайор грає по всій ширині поля. У кожній зоні його має зустріти наш гравець.

Зараз ви читаєте новину «Сьомін відмовився від персональної опіки Адебайора». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі