четвер, 17 січня 2008 16:56

Сьомін повіз до Ізраїлю 31 футболіста

У вівторок київське "Динамо" вирушило на перший закордонний збір до Ізраїлю. Там чемпіон України пробуде до 31 січня. Головний тренер команди Юрій Сьомін вибрав 31 футболіста. Воротарі — Олександр Шовковський, Тарас Луценко, Олександр Рибка, Роман Загладько, Ярослав Годзюр; захисники — Горан Гавранчич, Мар"ян Маркович, Андрій Несмачний, Олег Допілка, Владислав Ващук, Руслан Романчук, Віталій Мандзюк, Віталій Федорів, Євген Хачеріді; півзахисники — Тиберіу Гіоане, Карлос Корреа, Аїла Юссуф, Майкл, Сергій Ребров, Олег Гусєв, Тарас Михалик, Олександр Алієв, Денис Дедечко, Мілош Нінкович, Шахір Бельгазуані; форварди — Максим Шацьких, Клебер, Артем Мілевський, Артем Кравець, Денис Олійник, Денис Главіна.

Оборонець Папе Діакате з Сенегалу відновлюється після травми та розпочне тренування в лютому.

Ісмаель Банґура та Бадр Ель Каддурі зіграють на Кубку Африканських націй і перебувають у таборі збірних Гвінеї та Марокко.

Бразилець Діоґо Ринкон днями приєднається до команди в Ізраїлі.

На зборах у "Динамо" два новачки. Голкіпер Ярослав Годзюр, який прийшов із самарських "Крыльев Советов", та центральний захисник Віталій Хачеріді. Останній грав за першолігову луцьку "Волинь". На зріст 195 см. Спортсмен вправно грає головою, тактично грамотний і в разі потреби може діяти на позиції опорного півзахисника.

19 cічня "Динамо" зіграє перший контрольний матч на ізраїльському зборі. Суперником киян стане болгарський "Левськи".

Зараз ви читаєте новину «Сьомін повіз до Ізраїлю 31 футболіста». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі