четвер, 13 березня 2008 17:08

"Сокіл" полетів до Казахстану

Київський "Сокіл" стартує у плей-офф відкритого чемпіонату Росії у вищій лізі з хокею. У 1/8 фіналу підопічні Олександра Сеуканда, 57 років, зустрінуться з казахським "Казахмисом". Серія матчів триватиме до трьох перемог. У Казахстані 14 та 15 березня пройдуть два перші поєдинки. 18-го й 19-го суперники зіграють на льоду "Терміналу" в Броварах. За необхідності п"ятий, вирішальний, матч відбудеться на майданчику "Казахмису" 22 березня.

У регулярному чемпіонаті "Сокіл" посів п"яте місце у західному дивізіоні. Останні матчі кияни проводили в Бєлгороді, де обмінялися перемогами з місцевим однойменним клубом — 6:4 та 3:4. Після цього головний тренер "Сокола" Олександр Сеуканд спілкувався із кореспондентом "ГПУ".

— Виступ команди у першій частині турніру оцінюю на тверду "четвірку", — каже наставник. — Щоб виставити оптимальну оцінку — "п"ятірку", команді не вистачило кількох очок. Початкове завдання було потрапити до восьми найкращих колективів. Як бачите, ми його перевиконали. Але треба підправити деякі моменти у захисті, можемо пропускати менше. А до форвардів особливих претензій не маю.

Фахівець залишився незадоволеним рівнем суддівства на турнірі.

— Торік ми грали у чемпіонаті Білорусі. Тамтешні арбітри — піонери порівняно з росіянами. От хто вміє "вбивати". На матчі до Волзька "Сокіл" за свій рахунок запросив інспектора Федерації хокею Росії.

— Порівняйте ігровий рівень чемпіонатів Білорусі та Росії.

— У Білорусі грають у більш відкритий хокей, — резюмує Сеуканд.

На матчі до Казахстану "Сокіл" вирушив чартерним рейсом.

— Глобальних завдань на плей-офф не ставимо, але зробимо все, щоб пройти казахів. Інформації про суперника недостатньо: у листопаді 2006-го грали з ним у Континентальному кубку, але, за моєю інформацією, з того часу "Казахмис" змінив тренера, який привів нових гравців, — підсумовує наставник "Сокола".

Зараз ви читаєте новину «"Сокіл" полетів до Казахстану». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі