пʼятниця, 22 серпня 2008 18:43

Шлюб Блонських може розпастися

Автор: фото: УКРІНФОРМ
  Сергій та Людмила Блонські познайомилися у 2000 році. Мають шестирічну доньку Ірину та чотирирічного сина Сашка
Сергій та Людмила Блонські познайомилися у 2000 році. Мають шестирічну доньку Ірину та чотирирічного сина Сашка

"Блонська визнає, що приймала допінг. За версією спортсменки, це змушував робити її чоловік. Сергій бив дружину, якщо та відмовлялася ковтати таблетки", — розповідає генеральний секретар Федерації легкої атлетики України Ігор Гоцул.

16 серпня Людмила Блонська здобула срібну медаль у семиборстві на Олімпіаді-2008. За чотири дні виявилося, що перша допінг-проба, взята у спортсменки, дала позитивний результат. Повторна також. Учора у Блонської забрали срібну медаль і відсторонили від олімпійських змагань. П"ять років тому Людмилу уже дискваліфікували за вживання заборонених препаратів.

— Не уявляю, як вона могла таке сказати, — обурюється у розмові з  кореспондентом "ГПУ" Сергій Блонський, 35 років, тренер та чоловік Людмили. — Сьогодні (розмова відбувалася у п"ятницю, 22 серпня. — "ГПУ") вона мені дзвонить і каже, що в шоці й нічого такого не говорила. Почитай Інтернет, кажу. Заяву зробив Гоцул? Та яка різниця? Усі на мене накинулися!

Сергій та Людмила познайомилися 2000-го. Мають 6-річну доньку Ірину та сина Олександра, 4 роки.

— Я налаштований на розлучення із дружиною, — каже Сергій. — Аж не віриться, що ця історія з допінгом сталася. Можна було на кого завгодно наїхати. Проте хто, як не чоловік, тебе підтримає? Та як після такого нам спілкуватися?

У п"тницю Людмила Блонська зробила офіційну заяву через прес-службу Національного олімпійського комітету:

Хто, як не чоловік, тебе підтримає?

— Я визнаю свою провину і справедливість рішення Міжнародного олімпійського комітету. Кодекс олімпійського руху я порушила неупереджено, несвідомо та за незалежних від мене обставин. Здивована неправдивою інформацією щодо мого приватного життя та сімейних стосунків, яку поширюють протягом останніх днів.

Два роки тому спортсменка дала інтерв"ю "ГПУ". На запитання, чи важко їй тренуватися під керівництвом чоловіка, Людмила відповіла:

— Дуже. Я — емоційна людина. Коли втомлююся, можу зірватися, нагримати. Навіть якщо неправа. На Сергієві я теж відриваюся — і на тренуваннях, і вдома. А потім замовкаю. Не будеш же горлати, якщо у відповідь ані слова.

Сергій підтверджує, що так і було.

— І це ненормально, — каже. — Спортсмен має слухатися тренера.

Сергій Блонський — колишній десятиборець. Закінчив училище фізичної культури у місті Бровари під Києвом. Спочатку тренував дітей, а з 2004 року розпочав працювати із дружиною.

Зараз ви читаєте новину «Шлюб Блонських може розпастися». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі