середа, 27 серпня 2008 15:51

Шевченко підніме популярність "Мілана"

Шевченко підніме популярність "Мілана"

В інформаційному просторі існують персонажі, будь-яка новина з життя яких обов"язково викличе інтерес і буде прочитана. Причина проста — цих людей усі знають, на їхні імена звертають увагу. Таких не так багато. Той, хто зумів здобути собі таке ім"я, може не турбуватися про найближче майбутнє.

Новина про те, що найвідоміший український футболіст сучасності Андрій Шевченко повернувся з англійського "Челсі" до італійського "Мілана", поки що виключно світське повідомлення. Людям цікаво знати, де перебуває і що робить всесвітньовідома людина. І навіть якщо Андрій не зіграє за "Мілан" жодної секунди, він усе одно буде викликати зацікавленість публіки. Але вже не як діючий футболіст, а як персона, яку знає весь світ.

Щодо футбольних перспектив Андрія Шевченка, то сказати про них щось серйозне нині не наважиться ніхто. Чи зможе 32-річний футболіст швидко набути найкращих кондицій після того, як майже два роки практично не грав у футбол? А те, що нинішній стан Андрія далекий від оптимального, всі побачили тиждень тому. Коли він зіграв 45 хв. у товариському матчі національної збірної України проти Польщі.

Навряд чи, повернувшись до "Мілана", колишній лідер атак команди одразу почне забивати м"ячі. Йому ще доведеться поборотися за місце в основному складі італійського клубу. Немає гарантії, що ця боротьба буде успішною. То навіщо ж тоді "Мілану" потрібен Шевченко?

Навряд чи, повернувшись до "Мілана", колишній лідер атак команди одразу почне забивати м"ячі

Давайте згадаємо, що український форвард — знакова постать для італійського клубу. Шевченко — жива історія та жива слава "Мілана". Шевченко — це Кубок чемпіонів-2002/03 та "Золотий м"яч" найкращому футболістові Європи-2004. Сама присутність у клубі такого гравця автоматично збільшує популярність "Мілана", який нині переживає  не найкращі часи. Команда не потрапила до Ліги чемпіонів, їй належить повертати собі позиції в конкурентоздатному італійському чемпіонаті. "Мілан" просто зобов"язаний залишатися в центрі уваги попри те, що за результатами він поки що середнячок італійської Серії "А".

Запрошення Шевченка — це лише один із багатьох кроків "Мілана", спрямованих на повернення до національної, а згодом і європейської футбольної еліти. Повернувшись до Італії, український футболіст уже допоміг клубу. Чи вийде щось у нього на футбольному полі — інше питання. Відповіді на нього поки що немає.

Зараз ви читаєте новину «Шевченко підніме популярність "Мілана"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі