пʼятниця, 08 серпня 2008 15:20

Шевченко може втратити капітанську пов"язку у збірній

Головний тренер футбольної збірної України Олексій Михайличенко, 45 років, у четвер спілкувався з журналістами.

На початку розмови тренер торкнувся матчу між київським "Динамо" та ірландською "Дрогедою". Поєдинок завершився внічию — 2:2, кияни ледве уникли поразки.

— Не чекав настільки нервового фіналу, — каже Михайличенко. — Добре, що все так і закінчилося. Матч — зайвий урок для збірної. Постачальників очок у футболі не залишилося, тому на поєдинки — з Казахстаном та Андоррою у відборі до Кубка світу — треба налаштовуватися серйозно. Не кажучи про Білорусь, яка має у своєму складі Олександра Глєба. Літній перехід із "Арсеналу" до "Барселони" тільки підвищив рейтинг гравця.

20 серпня у Львові збірна України проведе товариський матч проти Польщі. Михайличенко має намір викликати на передматчевий збір півзахисника "Дніпра" Максима Калиниченка.

6 вересня матчем проти Білорусі збірна України стартує у кваліфікаційному турнірі Кубка світу-2010. Напередодні поєдинку відбудуться вибори капітана команди. Михайличенко припускає, що у команді буде новий капітан — Андрія Шевченка у цій ролі може замінити Анатолій Тимощук.

Тренер визнає воротарську проблему. Шовковський останнім часом часто помиляється і втратив роль основного голкіпера. Хто ним буде — поки що невідомо.

Зараз ви читаєте новину «Шевченко може втратити капітанську пов"язку у збірній». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі